Groene speeltuin

Bent u zich aan het oriënteren voor een groene speeltuin? Bij Allgroen bv weten we als geen ander wat er allemaal komt kijken bij de realisatie van een dergelijke speeltuin.

Wij plaatsen al tientallen jaren speelelementen bij scholengemeenschappen en in de publieke ruimte. Ook onderhouden wij (school) tuinen en maken we regelmatig een nieuw schoolplein ontwerp voor belangstellenden. Een groene (speel)tuin is een uitstekende manier om kinderen of jongvolwassenen enthousiast te maken voor de natuur. Tevens heeft het een positief effect het concentratievermogen.

Wij kunnen alles omtrent ontwerp, aanleg, onderhoud én veiligheid voor u uit handen nemen. Wij hebben namelijk zeer specialistisch personeel in dienst die uw speeltoestellen kunnen controleren, herstellen en vervangen. Benieuwd naar de mogelijkheden van Allgroen bv? Kom met ons in contact.

Stimuleer het buitenspelen. Met volop groen!

Buitenspelen in een groene omgeving is ontzettend belangrijk voor opgroeiende kinderen. Het bevordert de natuurlijke nieuwsgierigheid en de sociale vaardigheden. Het is een duurzaam idee om ook op het schoolplein toe te voegen. Allgroen bv is graag uw partner in de realisatie van uw ideale schoolplein. Daarbij ontzorgen wij u op het gebied van groenvoorziening, grondverzet, aanleg straatwerk, verlichting, meubelen en speeltoestellen.

Wanneer u interesse heeft in onze dienstverlening horen wij dit graag. Wij plannen uw opdracht op korte termijn in en geven u een efficiënte dienstverlening.

Projectbegeleiding, specialistische vakkennis, aantrekkelijk geprijsd materiaal en goedwerkende machines ontvangt u te allen tijde. Onze flexibele dienstverlening maakt het tevens mogelijk om tussentijds in te springen. Ideaal!

Groene speeltuin: opdracht doorgeven

Het werk wordt altijd zo veilig en efficiënt mogelijk uitgevoerd. Dankzij onze vakkundige hoveniers, European Tree Workers, stratenmakers en chauffeurs. Met een expertise van meer dan 39 jaar mag u een deskundig resultaat verwachten. Onze tuinontwerpers denken met u mee tijdens de ontwerpfase en adviseren u over materiaalgebruik, de juiste boom- en plantsoorten in uw situatie, indeling, speelelementen, verlichting, waterpartijen en meer.

U kunt tevens bij ons terecht met regelmatig tuinonderhoud.  Uw groene speeltuin door ons laten aanleggen? Geef uw opdracht door via onze website.

U ontvangt dan een passende offerte op maat.