Natuurlijke speeltuin aanleggen

Een natuurlijke speeltuin aanleggen, is voor Allgroen bv geen enkel probleem. Wij hebben al meer dan 38 jaar ervaring op het gebied van groenvoorziening, bestrating en keuringen van speeltoestellen. Daarom zijn wij uw uitgelezen partner, om samen dit project te realiseren. Wij helpen u bij het ontwerp, waarin we ook graag adviseren over de mogelijkheden. Vervolgens regelen wij ook de aanleg, en doen we regelmatig onderhoud aan de speeltoestellen.

Uiteraard vinden we veiligheid voor de kinderen en voor uzelf erg belangrijk. Daarom hebben wij de juiste certificaten om onderhoud en reparaties aan de speeltoestellen te mogen uitvoeren. Zo garanderen we de veiligheid en zorgen we dat de speeltoestellen bruikbaar blijven.

Dáárom Allgroen bv

Wist u dat wij u een aantrekkelijk tarief bieden, volledig gebruik maken van eigen machines en gereedschappen én uw project zeer snel realiseren? Ons bedrijf is namelijk veel meer dan alleen een hoveniersbedrijf. We specialiseren ons in groen, grond en infra. Dus ook voor de aanleg van bestrating, verlichting, speeltoestellen, meubelen, fietsenstallingen staan wij graag voor u klaar. Wij zijn gevestigd in Dordrecht, maar voeren onze dienstverlening in heel Zuid-Holland uit.

Een natuurlijke speeltuin heeft veel voordelen. Allereerst is het natuurlijk een waardevolle investering om kinderen op bijvoorbeeld een schoolplein in een natuurlijke omgeving te laten spelen. Er valt voor kinderen vaak veel te ontdekken in de natuur. Daarnaast heeft het ook een praktisch voordeel. Het water loopt namelijk veel beter weg in een groene omgeving, dan bijvoorbeeld bij bestrating. Er zullen dus veel minder snel plassen ontstaan bij regenbuien.

Tover uw schoolplein om tot een groene oase, waar medewerkers en leerlingen optimaal van kunnen genieten. Natuurlijk is er altijd een passende oplossing voor uw budget. Kom daarvoor met ons in contact en vul ons online formulier in wanneer u een groen schoolplein wilt ontwerpen.

Natuurlijke speeltuin aanleggen: Allgroen bv staat voor u klaar

Wilt u graag meer informatie over het laten aanleggen van een natuurlijke speeltuin? Graag vertellen onze medewerkers alles wat u erover wilt weten. Ook adviseren wij over de beste oplossingen in uw situatie.

Als u liever direct weet wat het gaat kosten om een natuurlijke speeltuin aan te leggen, dan kunt u via de onderstaande knop direct een offerte opvragen. Wij komen dan binnen een week met een op maat gemaakte offerte, zodat u direct weet waar u aan toe bent en wat de mogelijkheden zijn. We helpen u graag bij Allgroen bv!