Natuurspeeltuin aanleggen

Een natuurspeeltuin aanleggen, is voor Allgroen bv geen enkel probleem. Wij hebben al meer dan 38 jaar ervaring met het aanleggen van natuurspeeltuinen, maar verzorgen ook voor u het ontwerp en na plaatsing het onderhoud en de veiligheidscontroles. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we er in elke situatie voor kunnen zorgen dat de klant 100% tevreden is met het eindresultaat.

Kies voor elementen zoals een moestuin, bostuin, speelbosjes of boomstammen. Deze voeden de natuurlijke nieuwsgierigheid. Bovendien kunnen er ook lessen aan gewijd worden.

Wij hebben een team van 45 medewerkers, met elk hun eigen taak. Zo hebben we boomverzorgers, ervaren calculatoren, hoveniers, uitvoerders, etc. Samen verzorgen wij uw project van A tot Z, zodat u nergens meer naar om hoeft te kijken. Vraag direct een vrijblijvende offerte op!

Natuurspeeltuin aanleggen met Allgroen bv

Allgroen bv wil een goede basis leggen voor de ontwikkeling van het kind. Uit onderzoek is gebleken dat een natuurspeeltuin het welzijn en de concentratie van kinderen bevordert. Bovendien stimuleert een groen speelplein ook de sociale vaardigheden van kinderen. Voor de aanleg van groene bosjes, grasvelden, boomstammen, bostuinen of moestuinen, bent u bij Allgroen bv aan het juiste adres.

Ook heeft een groene speeltuin praktische voordelen, door een groene omgeving is de waterafvoer vaak veel beter, dan wanneer u bijvoorbeeld een bestraat speelplein heeft. Hierdoor zullen er bijna nooit plassen ontstaan en blijven de kinderen droog tijdens het spelen.

Daarnaast doen wij ook sierbestrating, verlichting, het toevoegen van bankjes of picknicktafels, vijvers en nog veel meer. Al meer dan 38 jaar staan wij klaar voor verschillende scholengemeenschappen. Bent u de volgende die wij mogen helpen met een prachtige natuurspeeltuin?

Meer informatie?

Als u meer informatie wilt over bijvoorbeeld de mogelijkheden, de prijzen of wat wij allemaal kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze enthousiaste medewerkers staan graag voor u klaar en geven u alle nodige informatie. We vinden het belangrijk dat u goed geïnformeerd bent, zodat u weet waar u aan toe bent. Tot ziens bij Allgroen bv!