Outdoor speeltuin

Bent u op zoek naar een outdoor speeltuin? Dan moet u zeker bij Allgroen bv zijn. Wij zijn al meer dan 39 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van elk soort outdoor speeltuin. Alles wat u wilt met betrekking tot een outdoor speeltuin kunnen wij voor u realiseren.

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we elk project op de juiste manier moeten inrichten, zodat u zeker weet dat u 100% tevreden bent met het eindresultaat.

Bij ons zijn er 45 medewerkers in dienst, met allemaal hun eigen specialisatie. We hebben bijvoorbeeld deskundige calculatoren in dienst, die precies kunnen bereken wat er wel en niet mogelijk is.

Daarnaast hebben we natuurlijk hoveniers, stratenmakers, uitvoerders en nog veel meer. Samen zorgen wij er voor dat uw outdoor speeltuin aan uw wensen en verwachtingen voldoet.

Alles is mogelijk

Voor een outdoor speeltuin op bijvoorbeeld een schoolplein, zijn veel verschillende mogelijkheden. U kunt natuurlijk kiezen uit verschillende ontwerpen, indelingen, materialen en maten. Om u hierin op weg te helpen, geven we graag advies over de juiste oplossing in uw situatie. Tegenwoordig wordt er veel groen een speeltuinen aangebracht. Zo laten we kinderen spelen in de natuur.

Allgroen bv heeft ervaring met groenvoorziening, bestrating maar ook het keuren en installeren en repareren van speeltoestellen. Uiteraard denken wij hierbij ook een uw veiligheid en die van de kinderen. Onze medewerkers zijn in het bezit van een VCA-certificaat en bovendien zijn we ook ISO 9001 gecertificeerd.

Outdoor speeltuin | Wij helpen u graag!

Wenst u eens meer te weten te komen over het ontwerpen en aanleggen van een outdoor speeltuin? Allgroen bv heeft aantoonbare ervaring in groenaanleg, bestratingswerk en het keuren (op de veiligheid), repareren en laten plaatsen van speeltoestellen.

Wanneer u graag in contact wilt komen met één van onze enthousiaste medewerkers, verwijzen wij u graag door naar onze contactpagina op de website. Hier vraagt u op eenvoudige wijze een adviesgesprek aan. Liever meteen inzicht in de begrootte kosten voor uw project?

Vraag dan een offerte bij ons aan via de onderstaande knop. U weet dan snel waar u aan toe bent voor uw outdoor speeltuin.