Speelnatuur in de stad hoe maak je dat

Zoekt u verschillende opties over speelnatuur in de stad, hoe maak je dat? Allgroen bv is veel meer dan een groenvoorzieningsbedrijf. Ook voor infrastructureel werk en grondverzet gaan we graag aan de slag. Wij kunnen speelnatuur toevoegen aan de publieke (of private) ruimte. Hierbij realiseren wij bostuinen, moestuinen, bosjes, speelvelden, vijvers, vlonders, verlichting, straatmeubelen zoals picknicktafels en bankjes, bomen en nog veel meer. Kinderen houden ervan om lekker vrij rond te kijken en zelfstandig de natuur te beleven. Ideaal om deze elementen te benutten in de openbare ruimte!

Allgroen bv gaat voor u aan de slag. Of u nu werkt voor de gemeente, een instelling, scholengemeenschap, zorginstelling of bedrijf. Wij hebben het juiste personeel voor uw speelproject. Ontdek de mogelijkheden. En vraag vrijblijvend meer informatie aan of direct een prijs op maat.

Groen stimuleert het welzijn van inwoners

Wist u dat groen in de openbare ruimte het welzijn van burgers bevordert? Zo verhoogt het de concentratie en stimuleert het het geluksgevoel. Ook heeft groen een positief effect op kinderen. Het stimuleert de creativiteit en de nieuwsgierigheid. En er zijn onderzoeken die een positief effect ontdekken over de sociale vaardigheden van kinderen. Kortom: groen is goed voor ons!

Allgroen bv is graag uw partner op het gebied van projectmanagement, calculatie, aanleg en nazorg. Wij onderhouden uw groenbestekken tot in de puntjes. Altijd een prachtig aanzicht met de dienstverlening van onze vakkundige hoveniers en boomverzorgers!

Wie we zijn

Allgroen bv is ooit begonnen als kleinschalige hovenier. Inmiddels hebben we veel meer disciplines onder ons dak dan alleen groenvoorziening. Zo helpen wij u bij de aanleg van kabels, leidingen, riolering, infrastructurele netwerken. Ook hebben we vanuit ons eigen machinepark toegang tot specialistische machines om bijvoorbeeld grond en bouwmaterialen te transporteren en te vervoeren. Allgroen bv werkt vaak samen met veel verschillende partners en kan, indien nodig, ook experts inschakelen om uw project naar volle tevredenheid te voltooien.

Speelnatuur in de stad hoe maak je dat

Heeft u interesse in de mogelijkheden van speelnatuur? Wij komen graag met u in contact om alle opties met u te bespreken. Van idee naar ontwerp. En van aanleg tot onderhoud. Vul ons online formulier in voor meer informatie of vraag een prijs op maat op voor uw project.