Speelplaats lagere school

Bent u geïnteresseerd in het ontwerpen of aanleggen van een speelplaats lagere school? Dan bent u bij Allgroen bv aan het juiste adres.

Wij hebben meer dan 38 jaar aantoonbare ervaring op het gebied van kleine én complexe aanlegprojecten. Zo leggen we grote stadsparken en volledige woonwijk-bestrating aan, maar verzorgen én onderhouden we ook gemeentelijk werk. Denk bijvoorbeeld aan het snoeien van bomen, maaien van de slootranden, onderhouden we de laanbeplanting én zorgen we voor een goede infrastructuur.

Kortom, voor het plaatsen van bestrating, leidingwerk of groen, vormt bij Allgroen bv een betrouwbare partner. Ons team van meer dan 45 specialistische medewerkers voorziet u van een passend advies, heldere ontwerpplannen en een professionele uitvoering.

Of u nu een groene speelplaats lagere school wilt aanleggen of juist kiest van 2/3 bestrating. De hoveniers én stratenmakers van Allgroen bv helpen u op weg.

Vraag bij interesse in uw mogelijkheden vandaag nog vrijblijvend extra informatie op, door dit formulier in te vullen op onze website. U weet dan snel waar u aan toe bent.

Speelplaats lagere school. Kiest u voor 2/3 groen of 2/3 bestrating?

Veel lagere scholen gaan tegenwoordig overstag en laten de stoeptegel voor wat het is. Zij kiezen liever voor een duurzame, groene tuin vol leven. Speelbosjes worden afgewisseld met gazon. Er zijn leuke, spannende hoekjes door het gebruik van natuurlijke, opgestapelde stenen en losse boomstronken. En de leerlingen kunnen veel klauteren en ontdekken in de tuin door de aanvang van insecten, vlinders en amfibieën (zoals bijvoorbeeld kikkers en salamanders) wanneer u een (ondiepe) natuurlijke vijver laat plaatsen. Kortom, er is van alles te zien en te beleven in een natuurlijke vormgegeven speelplaats.

Natuurlijk zorgen we ervoor dat wanneer u kiest voor een natuurlijke speeltuin, dat het onderhoud goed geregeld is. Zo is het mogelijk dat u afspreekt dat onze hoveniers periodiek bij u langskomen om de tuin te onderhouden. We pakken dan diverse werkzaamheden voor u op, waaronder: snoeiwerkzaamheden, maaiwerkzaamheden, vijveronderhoud en boomverzorging.

Liever 2/3 bestrating en 1/3 groen aan laten leggen? Bij het renoveren van uw schoolplein zorgen wij onder andere voor een goede afwatering, betrouwbare verlichting, goedwerkende leidingwerk, deskundig straatwerk, noodzakelijke veiligheid en robuust hekwerk. Kom daarom met ons in contact wanneer u interesse heeft in het aanleggen van een speelplaats lagere school.

Speelplaats lagere school: vraag een offerte aan

Geïnteresseerd in de verschillende opties voor uw speelplaats? Laat u adviseren door een medewerker van Allgroen bv en ontdek uw opties. Geef uw verzoek aan ons door door dit formulier in te vullen. U ontvangt dan binnen 1 week een overzicht met de beoogde kosten. Liever een persoonlijke afspraak? Vul dan ons contactformulier in.