Speelplaats school

Zoekt u een uitvoerder voor het laten ontwerpen en aanleggen van een speelplaats school? Allgroen bv is een betrouwbare partner voor bijvoorbeeld groenaanleg en onderhoud. We helpen u niet alleen bij het opstellen van een essentieel ontwerp voor uw speelplaats, maar bieden u ook diverse mogelijkheden aan voor het onderhouden van uw nieuwe speelplaats op de langere termijn.

Bij het creëren van een goede speelplaats komt veel kijken. U moet nadenken over onder andere drainagemogelijkheden, de levensduur van uw speeltoestellen, weinig of veel groen én tot slot is het beschikbare budget van belang. U wilt natuurlijk niet (te) veel geld kwijt zijn.

Allgroen bv helpt u bij het onderzoeken van uw mogelijkheden. U ontvangt niet alleen een passend advies per optie, wij onderzoeken ook of uw wensen mogelijk zijn. Daarbij houden we goed rekening met uw totaalbudget. Wilt u ontdekken wat het kost om een speelplaats school te renoveren of te herstellen?

Vraag vrijblijvend een offerte op voor uw speelplaats op school.

Van veel bestrating tot het maken van een natuurlijke speeltuin

U kunt ervoor kiezen om een groot deel van uw speelplaats school te bestraten. Maar meestal kiezen onze afnemers voor een verhouding van 2/3 groen én 1/3 bestrating. Een voordeel van bestrating is dat het lang meegaat, en dat u er weinig aan hoeft te doen.

Een nieuwe trend op het gebied van speelplaats ontwerp en inrichting, is het creëren van zogeheten natuurtuinen. Op een relatief simpele manier komen uw leerlingen in contact met de natuur. Door bijvoorbeeld speelbosjes, losse boomstammen, een moestuin of ondiepe waterpartij in uw speeltuin te plaatsen, is er veel te zien en te beleven voor uw leerlingen. Vooral veel basisscholen omarmen deze trend.

Een voordeel van een groene speeltuin is natuurlijk dat er veel te beleven is voor de leerlingen. Anderzijds zorgt veel groen voor een betere doorstroming van overtollig regenwater in de bodem.

Welke optie u ook kiest, wij zorgen altijd voor een gedegen ontwerp, heldere doelstellingen én een professioneel resultaat. Daarmee is de aanleg van uw speelplaats school in veilige handen.

Speelplaats school: wat zijn mijn mogelijkheden?

Wenst u eens meer te weten te komen over speelplaats school? En dan in het bijzonder het laten ontwerpen, laten aanleggen of onderhouden van uw speelplaats? Allgroen bv heeft aantoonbare ervaring in groenaanleg, bestratingswerk en het keuren (op de veiligheid), repareren en laten plaatsen van speeltoestellen.

Wanneer u graag in contact wilt komen met één van onze enthousiaste medewerkers, verwijzen wij u graag door naar onze contactpagina op de website. Hier vraagt u op eenvoudige wijze een adviesgesprek aan. Liever meteen inzicht in de begrootte kosten voor uw project? Vraag dan een offerte bij ons aan via dit formulier. U weet dan snel waar u aan toe bent voor uw speelplaats school.