Speeltuin met water

Wilt u graag een speeltuin met water aanleggen, op bijvoorbeeld uw scholengemeenschap of in uw gemeente? Dan bent u bij Allgroen bv zeker aan het juiste adres. Een speeltuin is een mooie investering voor de kinderen. Allgroen bv helpt u graag bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van elke soort speeltuin.

Wij hebben 45 medewerkers, met ieder hun eigen specialisatie. Dat gaat van deskundige calculatoren tot hoveniers, stratenmakers, uitvoerders en nog veel meer. Samen kunnen wij u garanderen dat uw speeltuin met water voldoet aan al uw eisen, en de kinderen hier nog jaren plezier van kunnen hebben.

Heeft u interesse in het laten aanleggen van een speeltuin met water?

Allgroen bv heeft veel ervaring en denkt graag met u mee over de mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact met ons op via de website, of vraag een offerte bij ons aan!

Speeltuin met water aanleg en onderhoud

Als u een offerte bij ons aanvraagt, gaan onze medewerkers aan de slag met het beoordelen van het werk. We maken een indicatie van de werkzaamheden en maken hiervoor een offerte op maat. Binnen een week krijgt u de offerte van ons, u weet dus snel waar u aan toe bent als u kiest voor Allgroen bv.

Allgroen bv heeft al meer dan 37 jaar ervaring op het gebied van groen, grond en infra. We verzorgen per jaar meer dan 500 projecten. Van complexe gemeentelijke renovatieprojecten tot kleine groenprojecten bij particulieren thuis.

Een totaalpakket

Als Cumela-erkend bedrijf, letten wij bij het ontwerp en de aanlag van de speeltuin uiteraard ook op uw en onze veiligheid. Onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd en we zijn tevens ook ISO 9001 gecertificeerd. De kwaliteit van het project wordt gewaarborgd door onze ervaring en onze projectmatige aanpak. Bij specialistische opdrachten of speciale wensen denkt Allgroen bv actie met u mee en schakelt zo nodig de hulp in van experts. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze klanten de beste kwaliteit krijgen.