Speeltuin ontwerpen

Wilt u een speeltuin ontwerpen, maar zoekt u een bedrijf wat u hierbij kan helpen? Dan bent u bij Allgroen bv zeker aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 37 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van speeltuinen voor bijvoorbeeld scholen of gemeentes. Alle facetten van het project kunt u met een gerust hart aan ons uit handen geven. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring weten we precies hoe we onze klanten en de kinderen 100% tevreden kunnen maken met de opgeleverde speeltuin.

Dankzij onze gevarieerde team, kunnen wij u van A tot Z helpen in uw project. Onze ervaren calculatoren weten precies hoe de speeltuin op de juiste manier moet worden ingedeeld, zodat de ruimte zo efficiënt mogelijk wordt benut. Vervolgens hebben we hoveniers, boomverzorgers, stratenmakers en uitvoerders die het project bij u kunnen realiseren. Graag gaan wij vooraf met u in gesprek, om de mogelijkheden te bespreken.

Wat zijn de mogelijkheden?

Tegenwoordig zien we steeds vaker ‘groene’ speeltuinen. Dit houdt in dat er veel natuurlijke elementen komen kijken, zoals bomen, struiken en gras. Uit onderzoek is gebleken dat een natuurspeeltuin het welzijn en de concentratie van kinderen bevordert. Bovendien stimuleert een groen speelplein ook de sociale vaardigheden van kinderen. Voor de aanleg van groene bosjes, grasvelden, boomstammen, bostuinen of moestuinen, bent u bij Allgroen bv aan het juiste adres.

Ook heeft het nog een praktisch bijkomend voordeel om veel groen in uw speeltuin te verwerken. Het groen zorgt er namelijk voor dat overtollig regenwater snel wordt afgevoerd. Hierdoor blijven er geen grote plassen staan, wat vaak wel het geval is bij een bestrate speeltuin. De kinderen kunnen dus vaak droog spelen en worden minder snel vies.

Speeltuin ontwerpen samen met Allgroen bv

Kortom, Allgroen is de beste keuze als u een speeltuin wilt ontwerpen. We helpen u in het hele proces, zo kunnen we uw tevredenheid en die van de kinderen garanderen. Daarnaast vinden we ook veiligheid belangrijk. We hebben de juiste certificaten om de speeltoestellen te mogen keuren en repareren. Zo kunnen de kinderen onbezorgd blijven spelen. Vraag vrijblijvend een offerte op via de onderstaande knop. Wij komen hier dan binnen een week bij u op terug, zodat u weet waar u qua prijs aan moet denken. Tot ziens bij Allgroen bv!