Van schoolplein tot speelplaats

Niet ieder schoolplein is ook een fijne speelplaats. Doordat veel scholen gebruik hebben gemaakt van (te) veel sierbestrating, is het steeds moeilijker om de natuurlijke nieuwsgierigheid van kinderen aan te wakkeren. Buitenspelen wordt door de meeste kinderen nauwelijks meer gedaan en kinderen trekken zich steeds vaker terug binnenshuis. Met alle gevolgen van dien.

Wat kunt u als scholengemeenschap doen om het buitenspelen te stimuleren? En van uw schoolplein een échte speelplaats te maken? Allgroen bv is een veelzijdige organisatie die u helpt bij ontwerp en implementatie van een groener schoolplein. En maakt uw speelplaats een plek om te genieten en bovenal te spelen!

Van schoolplein tot speelplaats. Bij Allgroen bv

Allgroen bv is veel meer dan een hoveniersbedrijf. Onze expertise omvat infrastructureel werk zoals aanleg van kabels, rioleringen, leidingen en straatwerk. Hiernaast hebben wij veel eigen vrachtwagens, en laadkranen in beheer om grond, materialen, machines en afval te vervoeren. Ook bij moeilijk te bereiken plaatsen hebben we de juiste tools en mensen in dienst om het werk naar volle tevredenheid uit te voeren.

Wij voeren jaarlijks meer dan 500 projecten uit voor gemeentes, instellingen, scholen, zorginstellingen, bedrijven, woningbouwverenigingen, aannemers en particulieren. Van het gereedmaken van bouwgrond tot het aanleggen van een nieuw openbaar park of plantsoen. Kortom: uw partner voor groen, grond en infra werk!

Wat we voor u doen

Advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van een (groener) schoolplein. We denken met u mee over de elementen die u kunt implementeren om uw schoolplein duurzamer of interactiever te maken. Zoals een moestuin, bostuin, grasveld, boomstammen, vijver of speelboerderij. Hiernaast plaatsen wij speeltoestellen en zijn we bevoegd om deze te herstellen en repareren. Onze spelen 2-ster instructeur is gediplomeerd om uw speeltoestellen te controleren op de veiligheid en geeft hier een advies over af waar u mee uit de voeten kan.

Van schoolplein tot speelplaats: offerte op maat

Ons bedrijf kenmerkt zich door een flexibele dienstverlening, snelle uitvoering, aantrekkelijk geprijsd materieel, deskundige service en een professioneel resultaat. Bij ieder project. Wilt u meer weten over Allgroen bv? Geef uw opdracht vandaag nog aan ons door, door ons online formulier in te vullen. Wij zenden u een voorstel op maat.