1,5 Tons minigraver huren

Wilt u een 1,5 tons minigraver huren? De minigravers van Allgroen bv zijn zeer compact, wendbaar en multifunctioneel. Dankzij een snelwisselsysteem kan er zeer snel gewisseld worden tussen de beschikbare uitrustingsstukken. Al onze machines worden nauwkeurig gecontroleerd en dagelijks schoongemaakt. Zo bent u al gauw verzekerd van een goedwerkende minigraver.

U vindt bij Allgroen bv een zeer breed assortiment van minigravers voor al uw voorkomende werkzaamheden. We adviseren u graag over de juiste graafmachine die het beste past bij uw specifieke project. Vul ons informatieformulier in voor de verhuur van een 1,5 tons minigraver.

Info & prijzen
Gratis brochure aanvragen

1,5 Tons minigraver huren. Inclusief bestuurder

Vakmanschap staat bij Allgroen bv voorop. We verzorgen uw project graag van A tot Z. Wanneer u materieel huurt uit ons moderne machinepark in Dordrecht, ontvangt u direct een ervaren bestuurder. Al onze medewerkers zijn in het bezit van de juiste bestuurdersdiploma’s. Tevens zijn zij VCA-gecertificeerd en weten als geen ander hoe ze de machine op een veilige manier moeten besturen.

Allgroen bv zorgt er bovendien altijd voor dat onze chauffeurs/bestuurders uw klus op een gedegen professionele manier uitvoeren. Wij waarborgen daarbij de service en kwaliteit die zij leveren.

Ideaal voor klein grondwerk

Een minigraver is uitermate geschikt voor kleinschalig grondwerk en bij grondwerk in een kleine ruimte. Indien u moeilijk bereikbare infrastructuur wilt aanleggen, is een minigraver 1,5 tons zeer geschikt. Wij ontzorgen u graag bij uw project. Naast machineverhuur is Allgroen bv al meer dan 37 jaar werkzaam in de groene buitenruimte. Wij voeren zeer complexe projecten uit ten behoeve van groenvoorziening, grondvoorziening en infrastructureel werk. Profiteer van onze expertise bij uw klus.

Kortom, wilt u meer ontdekken over één van onze machines? Vraag vrijblijvend avies via de website.

1,5 Tons minigraver huren. Inzicht in de kosten

Allgroen bv is uw vertrouwde hoveniersbedrijf. Dus wanneer u graag een 1,5 tons minigraver wilt huren, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor  dat de graafmachine bij u op locatie wordt afgeleverd inclusief een deskundige bestuurder.

Heeft u verder nog vragen over onze dienstverlening? Of wilt u meer informatie over machineverhuur? Vul dan eens ons informatieformulier in voor een passend aanbod op maat.

Let op: wij verhuren alleen machines en chauffeurs in een straal van 50 KM om Dordrecht. Woont of werkt u daarbuiten? Dan is het helaas niet mogelijk om materieel bij ons te huren. 

Informatie & prijzen
Groen
Grond
Infra
Machineverhuur

Neem contact op met ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.