Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Grondfrees huren

Gaat u binnenkort grondwerk uitvoeren? Kies voor Allgroen bv als de partij voor grondfrees huren. Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring in groen, grond en infra. Daarnaast letten wij bij de inkoop van materieel sterk op duurzaamheid. Zo gebruiken al onze machine de milieuvriendelijke brandstof GTL-Fuel. Allgroen bv doet u graag een voorstel op maat voor verhuur van een grondfrees.

Geniet van aantrekkelijke tarieven, een specialistische bestuurder en een uitstekende service! Vraag vandaag nog een prijsindicatie aan op maat.

Grondfrees huren

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Bekijk ons verhuurassortiment

Grondfrees huren. Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid staat bij Allgroen bv hoog in het vaandel. Bij het uitvoeren van onze bedrijfsprocessen wordt continue stil gestaan welke gevolgen er zijn voor mens en milieu. Bij het aanschaffen van nieuwe materialen en machines wordt er tijdig geïnvesteerd in duurzame artikelen zoals elektrische gereedschap, minder CO2-uitstoot, lawaai- en stankvermindering. Met deze maatregelen dringen we plaatselijke emissies terug en zijn we uw duurzame partner in de groene buitenruimte.

Meer dan alleen omploegen

Een grondfrees doet meer dan alleen de bodem omploegen. Bij het frezen wordt de bodem gemengd tot een kruimelig mengsel. Hierdoor krijgt de onderliggende bodem toegang tot nieuwe grondstoffen en de nodige zuurstof. De oude bovenlaag vormt nieuw organisch materiaal dat als meststof fungeert voor het nieuw te zaaien gras of de nieuwe bovenlaag.

Wanneer u aan de slag wilt gaan met een grondfrees is het wenselijk om de vooraf de oude beplanting, stronken, stobben, stenen of losliggende voorwerpen te verwijderen van het terrein. Voor het aanvoeren van nieuwe grond of het vervoeren van afval kunt u gebruik maken van een rupsdumper.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Let op:

  • Alle machines worden alleen inclusief chauffeur/machinist verhuurd.
  • Alleen in te huren in een straal van 50km rondom Dordrecht.
  • Al onze verhuurprijzen zijn exclusief btw.

Grondfrees huren. Offerte binnen 1 week

Huur vandaag nog een voordelige grondfrees bij Allgroen bv. U ontvangt direct een vakkundige bestuurder die getraind is om de machine op een veilige en efficiënte wijze te gebruiken. Allgroen bv beschikt over 35 jaar genoten expertise en kan u bij de uitvoering van uw project te allen tijde adviseren.

Een grondfrees huren doet u eenvoudig bij Allgroen bv. Vraag vandaag nog een offerte aan op maat. Wij zenden de offerte dan binnen 1 week naar u toe. Allgroen B.V. deelt deze projecten ook LinkedIn. Zo blijft u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Let op: wij verhuren alleen machines en chauffeurs in een straal van 50 KM om Dordrecht. Woont of werkt u daarbuiten? Dan is het helaas niet mogelijk om materieel bij ons te huren. 

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.