Voor al uw groen, grond en infra werken! 

Verhuur minigraver

Bent u op zoek naar een goede verhuur minigraver? Dan bent u aan het juiste adres bij Hoveniersbedrijf Allgroen bv. Wij zijn de specialist in ontwerp, advies en uitvoering van groenprojecten. Wij bieden u de meest uiteenlopende diensten en ook voor de verhuur van een minigraver bent u bij ons van harte welkom.

Wij zijn al ruim 37 jaar actief in de branche en hebben door de jaren heen een uitgebreid machinepark opgebouwd, waardoor wij u vandaag de dag ook de mogelijkheid van verhuur van een minigraver kunnen bieden.

Info & prijzen

Kwalitatief hoogwaardig verhuur minigraver

U kunt altijd bij ons terecht voor de verhuur van een minigraver, waar u deze ook voor nodig heeft. Wij bieden u uiteraard uitsluitend machines en voertuigen van hoogwaardige kwaliteit. Wanneer u bij ons komt voor de verhuur van een minigraver, dan zorgen wij ervoor dat deze op locatie wordt bestuurd door een ervaren medewerker. Hierdoor bent u verzekerd van efficiënt vakwerk. Uiteraard betaalt u een aantrekkelijke prijs voor de verhuur van een minigraver.

Vandaag nog te huur!

Allgroen biedt u uitstekende voorwaarden en een complete service bij de verhuur van een minigraver. Heeft u interesse in verhuur minigraver, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie over de beschikbaarheid en tarieven. Uiteraard zijn wij ook bereikbaar voor meer informatie. Bel naar  078 – 61 62 837, mail naar info@allgroenbv.nl of vul ons online informatieaanvraagformulier in. U vindt ons aan de Sikkelstraat 28 in Dordrecht.

Let op: wij verhuren alleen machines en chauffeurs in een straal van 50 KM om Dordrecht. Woont of werkt u daarbuiten? Dan is het helaas niet mogelijk om materieel bij ons te huren. 

Informatie & prijzen
Groen
Grond
Infra
Machineverhuur