Verhuur minigraver

Op zoek naar verhuur minigraver? Dan bent u aan het juiste adres bij Allgroen bv. Wij zijn namelijk de specialist in ontwerp, advies en uitvoering van groenprojecten. Wij bieden u de meest uiteenlopende diensten en ook voor de verhuur van een minigraver bent u bij ons van harte welkom.

Wij zijn al ruim 37 jaar actief in de branche en hebben door de jaren heen een uitgebreid machinepark opgebouwd, waardoor wij u vandaag de dag ook de mogelijkheid van verhuur van een minigraver kunnen bieden. In ons eigen machinepark staan meer dan 50 specialistische machines die wij dagelijks gebruiken voor onze groen, grond en infrawerken. Ook hebben we monteurs in dienst die de machines controleren, repareren en schoonmaken.

Wanneer u interesse heeft in het huren van een minigraver, maar eerst nog de prijs wilt weten, vul dan ons online formulier in. We sturen u dan binnen een week een offerte naar u toe, zodat u op het gemak een keuze kunt maken.

Info & prijzen

Kwalitatief hoogwaardig verhuur minigraver

U kunt altijd bij ons terecht voor machineverhuur. Wij bieden u uiteraard uitsluitend machines en voertuigen voor uw groenklus. Al onze machines zijn daarbij van hoogwaardige kwaliteit.

Wanneer u bij ons komt voor de verhuur van een minigraver, dan zorgen wij ervoor dat deze op locatie wordt bestuurd door een ervaren medewerker. Daardoor bent u verzekerd van efficiënt vakwerk. Uiteraard betaalt u een aantrekkelijke prijs voor de verhuur.

Verhuur minigraver. Offerte binnen 1 week opvragen

Allgroen biedt u uitstekende voorwaarden en een complete service bij machineverhuur. Heeft u interesse in machineverhuur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de beschikbaarheid en tarieven. Uiteraard zijn wij ook bereikbaar voor meer informatie. Bel naar  078 – 61 62 837, mail naar info@allgroenbv.nl. U vindt ons aan de Sikkelstraat 28 in Dordrecht.

Toch liever eerst inzicht in de kosten van verhuur van bijvoorbeeld een minigraver? Vul  meteen het online informatieaanvraagformulier in op onze website. Wij zenden u dan binnen 1 week een passende offerte toe voor het huren van een minigraver inclusief bestuurder.

Let op: wij verhuren alleen machines en chauffeurs in een straal van 50 KM om Dordrecht. Woont of werkt u daarbuiten? Dan is het helaas niet mogelijk om materieel bij ons te huren. 

Informatie & prijzen
Groen
Grond
Infra
Machineverhuur