Moderne tuin in Hendrik-Ido-Ambacht | Deel 2

In mei 2021 is Allgroen B.V. begonnen met het aanleggen van een moderne tuin die hoort bij deze nieuwbouw woning. Er zijn hier verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan het afvoeren van grond om de tuin klaar te maken voor aanleg. Daarnaast is er ook een strakke oprijlaan gemaakt voor het parkeren van auto’s. Maar vergeet ook niet het grote gazon inclusief automatisch beregeningssysteem met watersproeiers! Klik hier om deel 1 van het project te bekijken.

Laatst zijn we opnieuw teruggeweest voor het plaatsen van CorTenstaal plantenbakken. Zie de resultaten van de prachtige moderne tuin hieronder!

Allgroen B.V. is een professionele speler op het gebied van groen, grond en infrastructurele werken. Vanuit Dordrecht zijn er dagelijks zo’n 45 medewerkers actief voor tal van opdrachtgevers. Bij ons geniet u van een effectieve projectbegeleiding, duidelijke werkomschrijvingen, heldere communicatie en korte communicatie lijnen.

Foto’s

Wilt u een opdracht aan ons doorgeven? Allgroen B.V. helpt u met veel vakmanschap verder. Kijk eens bij diensten of mail uw vraag of verzoek naar info@allgroenbv.nl. Ook kunt u meer lezen over onze andere projecten op onze website! Klik hier om onze recente projecten te bekijken.