Klimaatbestendige tuin

Een klimaatbestendige tuin laten aanleggen? Allgroen bv is zeker een partij die het werk voor u uit handen neemt. Wij beschikken over een team van zo’n 45 medewerkers én een eigen machinepark met meet dan 50 specialistische machines. Daardoor zijn we in staat om uw project van begin tot eind snel uit te voeren. Een klimaatbestendige tuin is een tuin die naast hevige regenbuien ook bestand is tegen langdurige droogte. Om dit te realiseren denken we graag met u mee over het plaatsen van wateropslag elementen en een goede afwatering.

Eveneens hoeft een klimaatbestendige tuin niet duur te zijn. Het is namelijk mogelijk om alleen kleine oplossingen door ons uit te laten voeren. Wilt u precies weten wat de kosten zijn voor het aanleggen van een klimaatbestendige tuin? Vul dan ons online formulier in voor een vrijblijvende offerte op maat.

Tuinaanleg én groenonderhoud

Allgroen bv is een grote speler op het gebied van groenaanleg en groenonderhoud. Eveneens is het mogelijk om uw tuin volledig te laten aanleggen door Allgroen bv. U ontvangt daarbij altijd een uitgebreide tuintekening en duidelijke werkomschrijvingen. Bij de aanleg gebruiken wij duurzame materialen, zodat uw tuin nog langer bestendig blijft tegen de gevolgen van het klimaat.

Wanneer u te weten wilt komen welke klimaatoplossingen er in uw tuin mogelijk zijn, adviseren wij om eens persoonlijk kennis te maken met Allgroen bv. Plan daarvoor een adviesgesprek in met één van onze medewerkers, door ons online contactformulier in te vullen. Wij helpen u dan zo spoedig mogelijk verder.

Klimaatbestendige tuin. Offerte binnen 1 week

Vraag voor het renoveren van uw tuin nu een offerte op door dit online formulier op onze website in te vullen. We sturen u dan een uitgebreide prijsopgave toe via de e-mail. Daarin leest u onder andere welke arbeids- en materiaalkosten we rekenen en hoeveel het kost om een klimaatbestendige tuin aan te leggen.

Allgroen bv is een VCA en ISO-9001 gecertificeerd bedrijf. Daarnaast hebben we als groen, grond en infrabedrijf ook onlangs niveau 4 op de CO2-prestatieladder behaald. Daarmee tonen we aan dat we ons actief inzetten om de CO2-uitstoot te verminderen.