Bladhoudende struiken

Bladhoudende struiken zijn vooral in de wintermaanden heel geliefd! Dan gaat het vooral om struiken die hun blad en bloemen behouden tijdens periode van vorst. Het geeft een prachtig zicht in de tuin en houdt uw tuin vrolijk, ook al is het buiten grauw en grijs.

De specialistische hoveniers van Allgroen B.V. laten u graag zien hoe uw voor- of achtertuin kan voorzien van wintervaste planten. Goed om te benoemen is dat we niet uw hele tuin hoeven aan te passen. Dankzij ons op maat gemaakte beplantingsplan laten we u zien hoe we de blad houdende winterstruiken verwerken in uw huidige plantsoen.

Vorst vaste struiken

Als u geen goed beschutte voor- of achtertuin heeft, dan kan de vorst zijn gang gaan in de strenge wintermaanden. Om toch een prachtig kleurrijke wintertuin te realiseren, kunt u kiezen voor wintergroene struiken en heesters. Waar andere planten in rust zijn, stelen de winterplanten de show. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor heesters met bijzonder blad, geheel groene struiken of lekker geurende heesters. Hieronder enkele voorbeelden van wintergroene heesters:

Azalea

Bladhoudende struiken

Sneeuwbal

Bladhoudende struiken

Dwerghulst

Bladhoudende struiken

Olijfwilgstruiken

Bladhoudende struiken

Periodiek onderhoud

Allgroen B.V. begrijpt dat u niet altijd zit te wachten op het uitvoeren van onderhoud aan uw tuin. Wist u dat wij niet alleen tuinen ontwerpen en aanleggen? Ook voeren we graag periodiek onderhoud uit. Uiteraard verschilt het per tuin en type struiken wat voor onderhoud er gedaan moet worden. Hier informeren we u graag over. Neem contact op!

Tuinaanleg door Allgroen B.V.

De hoveniers van Allgroen B.V. hebben een hart van groen! Vol passie gaan ze voor u aan de slag. Uw tuindromen komen uit! Naast tuinaanleg bent u bij ons ook aan het juiste adres voor werkzaamheden aan riolering, kabels en grond. Volledig ontzorgd van A tot Z.

Vraag nu direct meer informatie aan over onze prijzen via het onderstaande formulier. Onze medewerkers zullen binnen 7 dagen reageren op uw verzoek. Wij hopen u snel te voorzien van een prachtige tuin met blad houdende struiken!

Direct een vraag stellen

Voor verdere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen! De gespecialiseerde hoveniers van Allgroen B.V. zullen zo snel mogelijk uw vragen beantwoorden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.