Groenblijvende struiken winterhard

Een tuin met groenblijvende struiken winterhard geeft tijdens de koude wintermaanden een gezellige sfeer. Wilt u graag winterstruiken laten plaatsen door een specialist in groen? Dan is Allgroen B.V. uw partner bij uitstrek. Onze hoveniers zijn volledig op de hoogte van de mooiste groenblijvende struiken die ook in de winter goed zullen staan.

Mensen zijn vaak in de lente en zomer in de tuin te vinden. Toch kan de tuin ook in de herfst en winter een gezellige plek zijn om samen te komen! Realiseer deze sfeer door groenblijvende heesters te laten plaatsen. Goed om te benoemen is dat niet heel uw tuin opnieuw beplant moet worden om een wintertuin te verwezenlijken. Kies op voorhand al voor beplanting die in de zomer én winter mooi blijft! We geven hier graag advies over.

Tuinverlichting winter

Naast winterharde heesters, kunt u ook een gezellige wintertuin creëren door een verlichtingsplan op te stellen. Allgroen B.V. regelt niet alleen de tuinaanleg, maar levert ook aanvullende materialen als verlichting door het aangelegde groenplantsoen of langs de looppaden. Bent u in het bezit van een overkapping? Ook hier kan Allgroen B.V. u voorzien van perfecte verlichting.

Winterharde struiken met bloemen
Winterharde struiken met bloemen
Winterharde struiken met bloemen

Verantwoordelijk ondernemen

Allgroen B.V. houdt bij de aanleg van de tuin altijd rekening met het milieu. Hierbij kijken we bijvoorbeeld altijd naar de inzet van duurzame materialen, milieuvriendelijke oplossingen en proberen we in alle gevallen zo verantwoord mogelijk te ondernemen. Groen is niet alleen mooi voor de omgeving, ook heeft het een gezonde functie. Wij investeren graag in een groene stedelijke omgeving en we vertellen hier u graag meer over. Neem eens contact met ons op!

Bedrijfstuin

Vanzelfsprekend wilt u graag uw gasten verwelkomen via een ingang die er goed verzorgd is. Ons bedrijf neemt graag al het groen onderhoud uit handen, zodat u zich kan focussen op waar u goed in bent! Wij raden aan om ook te denken aan groene basis die ook in de winter een warm welkom geeft. In ons blogbericht leest u meer over de mogelijkheden voor het laten aanleggen van een bedrijfstuin. Lees snel meer of vraag direct meer informatie aan via de onderstaande knop.

Meer informatie ontvangen

Wilt u graag met ons in contact komen voor de aanleg van een tuin met winterharde struiken? Stel uw vraag via het onderstaande formulier of vraag direct een offerte aan. Onze medewerkers nemen binnen 7 dagen contact met u op. We hopen u snel te voorzien van een prachtig groene omgeving!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.