Plantsoen aanleggen

Wilt u een nieuw plantsoen aanleggen? Maar heeft u geen idee waar te beginnen? De hulp van groen, grond en infrabedrijf Allgroen bv komt zeker goed van pas. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het aanleggen van openbare buitenruimtes zoals plantsoenen, (stads)parken, wegbermen, laanbeplanting, achtertuinen, opritten, parkeerplaatsen en nog veel meer. Dat doen we in grote delen van Zuid-Holland voor talloze klanten, waaronder gemeentes, ingenieursbureaus, woningbouwverenigingen, zorginstellingen, scholen en particulieren.

Een levendig plantsoen aanleggen vol bloemen en planten? Wij maken het binnen aanzienlijke tijd voor u mogelijk. Inclusief ontwerp, calculatie, uitvoering en nazorg. Geniet ook van uitstekende projectmanagement door ons ISO-9001 gecertificeerde organisatie. En kom vandaag nog voor een prijs op maat met ons in contact via de website.

Voor groot groenvoorziening in de openbare ruimte!

Een groene buitenruimte is niet overal vanzelfsprekend. Wilt u het gebied dat u beheert opnieuw laten inrichten? Allgroen bv heeft veel ervaring in het creëren van levendige, groene buitenruimtes. Zo maken wij ieder plantsoen geheel op maat. Richt uw plantsoen in met vakkundig straatwerk, houten of stalen hekwerk, buitenverlichting, picknicktafels, prullenbakken en bankjes, overkappingen, plantenvakken en parkeerplaatsen.

Ook duurzame beplanting en de aanleg van waterpartijen is uiteraard mogelijk.

We helpen u snel aan een gedegen ontwerp en een duidelijke calculatie. Het team van Allgroen bv beschikt namelijk over gediplomeerde ontwerpers, calculatoren, uitvoerders, hoveniers, boomverzorgers, stratenmakers, grondwerkers, chauffeurs en machinisten.

Kortom, wij hebben de vakkennis in huis om uw project tot een goed einde te brengen!

Plantsoen aanleggen: opties ontdekken

Ontdek snel uw opties en laat Allgroen bv u verder helpen met het ontwerpen en inrichten van uw ideale plantsoen. Kom vandaag nog met ons in contact door dit formulier op onze website in te vullen. Wij sturen u dan binnen 7 werkdagen meer informatie omtrent aanleg & inrichting. Ook ontvangt u een heldere offerte en duidelijke werkomschrijvingen.

Wenst u dat ook? Vul dan dit formulier in wanneer u interesse heeft in een nieuw plantsoen aanleggen.