Gras verticuteren oktober

Gras laten verticuteren in oktober? Allgroen bv beschikt over speciale machines die het heel eenvoudig maken om het terrein snel te verticuteren. Met het verticuteren worden er gaatjes in de bovenste grondlaag geprikt, zodat het regenwater goed kan doorstromen. Ook komt er meer zuurstof in de bodem. Daarnaast zorgt de machine ervoor dat dood gras en mos verwijderd worden van de bovenste laag. Daardoor krijgt het gras meer zonlicht en zuurstof en zal het daarna beter gaan groeien.

Gras verticuteren is minimaal 1 á 2 keer per jaar nodig. De beste maanden zijn maart, april en september, oktober. Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden van ‘gras verticuteren oktober?’ Kom dan eens in contact met de medewerkers van Allgroen bv. En laat hier uw gegevens achter om binnen 1 week meer informatie te ontvangen.

Voor groen, grond & infra!

Bij Allgroen bv hechten we veel waarde aan nauwkeurig werken. Daarom hebben we, naast hoveniers, ook veel specialistisch personeel in huis. Grondwerkers, stratenmakers, boomverzorgers, European Tree Workers, machinisten, calculatoren, uitvoerders en planners.

Wij focussen ons daarbij op de volledige aanleg én renovatiewerkzaamheden in uw buitengebied. Denk bijvoorbeeld aan het renoveren van stadsparken, oplossen van leiding problemen, aanleg van parkeerplaatsen, bodemonderzoeken, het inspecteren van bomen middels een VTA-inspectie én nog veel meer.

Kom voor een totaalpakket aan diensten dus eens met ons in contact.

Gras verticuteren oktober aanvragen

Gras verticuteren oktober bij Allgroen bv aanvragen? De behulpzame medewerkers helpen u graag op weg. Niet alleen bij het inplannen van de werkzaamheden, ook voor een persoonlijk advies zit u bij ons goed.

Onze hoveniers beschikken bovendien over jarenlange ervaring in de groensector en voeren uw project snel en nauwkeurig uit. Dat mag u immers verwachten van een organisatie die beschikt over het CO2-Bewustzijnscertificaat, de ISO-9001-certificering en de VCA-certificering heeft bemachtigd.

Meer weten? Laat hier uw gegevens achter en ontvang binnen enkele werkdagen een inhoudelijke reactie op uw vraag of verzoek, gewoon via de e-mail of de telefoon.