Plantsoen planten

Plantsoen planten aanvragen? Allgroen bv helpt u bij het uitdenken van een concept, en verzorgt bovendien de inkoop en het inplanten van alle gewenste plantsoen planten. Een mooie, bloeiende buitenruimte is niet overal vanzelfsprekend. Soms heeft de grond extra voedingsstoffen nodig en/of een goede afwatering. In andere gevallen is de grond weer te droog en ontbreken er plantenvakken. Allgroen bv is de partner voor aanleg van onder andere plantenvakken, bestratingswerk, verlichting, afwatering, leidingwerk en grondverzet. Zo heeft u binnen de kortste keren een mooie, ingerichte buitenruimte met groene planten!

Wenst u ook meer te ontdekken over groenaanleg door onze organisatie? Vraag dan eens geheel vrijblijvend een prijsopgave op. En ontdek wat wij rekenen voor plantsoen planten aanleggen. Nu inclusief een uitgedacht beplantingsplan!

Kies voor een beplantingsplan bij groenaanleg!

Een groene, buitenruimte aanleggen is niet zoiets als verschillende planten bij elkaar gooien en hopen dat het lukt. Er is aandacht nodig voor de juiste soort plant, op de juiste plek. Alleen dan profiteert de plant optimaal van een goede afwatering, voldoende zonlicht, bestuivingsmogelijkheden en/of voldoende voedingsstoffen.

In een beplantingsplan onderzoekt ons team de mogelijkheden voor het aanleggen van groen. Daarbij zijn uw persoonlijke wensen natuurlijk net zo belangrijk. Wij letten o.a. op dat alle planten bij elkaar passen, dat dezelfde (of indien gewenst) een afwijkend plantenbeeld wordt neergezet, of de blad en bloemkleuren bij elkaar passen, welke standplaats de planten moeten innemen om te groeien en het groeigedrag. Ook zijn de uiteindelijke groei hoogtes en groei afstanden van belang. Zo kan het voorkomen dat we ‘kleine’ planten vooraan in de plantenborder plaatsen en grotere planten achterin. Of dat we juist diepte creëren door bijvoorbeeld afwisseling te creëren.

Plantsoen planten nu aanvragen

Ook een levendig plantsoen creëren, die volop bijen, vlinders en vogels aantrekt? Kies dan voor de juiste combinatie plantsoen planten. En laat Allgroen bv u verder helpen met het opstellen van een beplantingsplan en het verzorgen van de aanleg van uw plantsoen.

Vul nu dit formulier in op onze website om binnen 7 werkdagen een duidelijke offerte met heldere werkomschrijvingen van ons te ontvangen. En ontdek uw mogelijkheden omtrent het aanvragen van nieuwe plantsoen planten!