Buitenruimte

De buitenruimte is een ruimte die voor iedereen toegankelijk is. Daarom moet u bij het ontwerp al goed nadenken over de functie van die ruimte. Mensen willen zichzelf verplaatsen, erin sporten, iets zien of tot rust komen. En dat zijn allemaal andere behoeftes die u met een buitenruimte kunt vervullen. Buitentuinen, kantoortuinen, plantsoenen, parken en ruimtelijke gebieden. Allgroen bv helpt u bij de realisatie van zeer prettige buitenruimten, zodat de leefruimte van iedereen een stuk groter wordt.

Van ontwerp tot aanleg en vakkundig onderhoud. Allgroen bv renoveert al meer dan 38 jaar allerlei typen buitenruimtes met allen een ander doel. Wij denken met u mee over alle facetten van afwatering, bodemkwaliteit, leidingwerk, aansluitingen, het beplantingsplan, indeling, straatwerk en inrichting. Ontdek de mogelijkheden van een veelzijdige dienstverlening bij Allgroen bv.

Buitenruimte inrichting: waar begint u?

Een buitenruimte dient soms als toegankelijke plaats om te ontspannen, maar er moet ook volop interactie zijn. Veel kantoortuinen en parken hebben tegenwoordig meerdere functies om te vervullen. Zo zijn natuurlijke speeltoestellen, een sportpark, een rozentuin, openbare pluktuin/ moestuin opkomende trends die we kunnen integreren in het ontwerp voor uw buitenruimte. En dat hoeft niet zo duur te zijn als u denkt. Natuurlijk speelt budget een rol in welke opties uiteindelijk toe te passen zijn, maar belangrijker is om te kijken naar de kwaliteit die geleverd wordt. Dankzij onze ISO 9001 certificering, weet u zeker dat er bij uw project uitstekende materialen worden gebruikt om uw ideale buitenruimte te realiseren. Bovendien is al ons personeel zeer vakbekwaam. Dat houdt in dat u dit ook terug zult zien in de afwerking.

Op ons kantoor in Dordrecht werken we met een hecht team van planners, uitvoerders, ontwerpers en calculators. Specifiek weten wat het kost om de ideale buitenruimte te ontwerpen en te realiseren bij Allgroen bv? Vraag dan via deze pagina op de website een offerte op voor ontwerp & aanleg van uw buitenruimte.

Buitenruimte realiseren: ik wil een persoonlijk gesprek

Natuurlijk is het ook mogelijk om samen met u in een vrijblijvend gesprek de wensen te bespreken voor een prettige buitenruimte. We adviseren u dan bijvoorbeeld over het gebruik van materialen, snelheid van het project, welke planten en bomensoorten mogelijk zijn en onze werkwijze. Kom hiervoor in contact met het team van Allgroen bv en plan uw afspraak in via info@allgroenbv.nl.