Bladhoudende heesters

Met bladhoudende heesters behoud je een fijne en warme sfeer in de tuin tijdens de wintermaanden. Er zijn ontzettend veel winterstruiken waar u uit kunt kiezen. Wilt u niet heel uw tuin overhoophalen? Allgroen B.V. bespreekt graag een beplantingsplan met u. Maak een combinatie van blad houdende, fleurige en onderhoudsvriendelijke planten!

Allgroen B.V. is er voor groen, grond en infra. Dit betekent dat u niet alleen uw tuinproject bij ons kunt onderbrengen, ook zijn we uw partner bij uitstek als het gaat om grond-, riolering- en leidingwerk. En dat tegen een betaalbaar tarief!

Groenonderhoud particulieren en bedrijven

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan ontzien in groenonderhoud? Allgroen B.V. is vooral actief in de regio Zuid-Holland. Zowel voor particulieren als bedrijven nemen wij het groenonderhoud uit handen. Onze hoveniers hebben een hart van groen, en dit is terug te zien in het werk. Verwelkom de bezoekers of medewerkers van uw organisatie door een tuin of pad aan te leggen met bladhoudende heesters! Hieronder geven we u graag enkele voorbeelden.

Azalea

Bladhoudende heesters

Dwerghulst

Bladhoudende heesters

Sneeuwbal

Bladhoudende heesters

Vuurdoorn

Bladhoudende heesters

Onderhoud uitbesteden

Als bedrijf zijnde wilt u het liefst te maken hebben met zo min mogelijk onderhoud aan uw bedrijfstuin. Tijdens het tuinontwerp nemen we uw wensen en kiezen we voor beplanting die zo min mogelijk onderhoud met zich mee brengt. Daarnaast kunt u Allgroen B.V. inschakelen om uw groenvoorziening periodiek te onderhouden. Vraag nu meer informatie aan!

Wintertuin laten aanleggen

Onze hoveniers laten uw tuindromen uitkomen. Geen idee is te gek! Ontdek onze mogelijkheden via de website. Denk aan een wintertuin met bijzondere bloemen en struiken, verlichting en een knusse overkapping. Het is allemaal mogelijk!

Wilt u direct meer informatie ontvangen over de prijzen van Allgroen B.V.? Binnen 7 dagen nemen we contact met u op. Laat uw gegevens achter! Volg ons ten slotte ook via social media. Hier delen we onze nieuwste projecten!

Direct een vraag stellen

Voor verdere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen! De gespecialiseerde hoveniers van Allgroen B.V. zullen zo snel mogelijk uw vragen beantwoorden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.