Gemeente Rotterdam buitenruimte

In de gemeente Rotterdam een buitenruimte ontwerpen en realiseren? De vakmensen van Allgroen bv helpen u snel verder. Wij verzorgen professionele buitenruimtes die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Denkt u bijvoorbeeld aan openbare plantsoenen, speeltuinen, schoolpleinen, ontvangstruimtes, bedrijfstuinen en parkeerplaatsen. Daarbij nemen wij alle aspecten omtrent het aanvragen van een vergunning, calculatie, planning, uitvoering en de eventuele betrekking van externe partijen voor u uit handen.

Uiteraard doen we dit tegen een aantrekkelijk tarief, met een hoogwaardige afwerking. Wenst u ook meer te weten te komen over het realiseren van een professioneel aangelegde buitenruimte? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte op voor ‘gemeente Rotterdam buitenruimte’.

Gemeente Rotterdam buitenruimte realiseren

Groenaanleg, verlichting, buitenaccessoires zoals picknicktafels, bankjes en prullenbakken. Maar ook het plaatsen van een erfafscheiding, een effectief drainagesysteem voor het opvangen en afvoeren van overtollig regenwater, bodemverbetering, aanleggen van elektriciteit en riolering én de bestrating verzorgen. Bij Allgroen bv vindt u het allemaal. Zelfs het plaatsen van speeltoestellen, waterpartijen en lantaarnpalen nemen we voor onze rekening.

Groen is van levensbelang. Niet alleen helpt u het bodemleven, ook insecten, vlinders, bijen en klein wild profiteren van een levendige buitenruimte. Tevens zijn bomen ontzetten functioneel om de grote gevolgen van het klimaat op te vangen. Zo bieden ze schaduw in de zomer, zetten ze CO2 op, gaan ze erosie tegen met het wortelnetwerk én vangen ze ook overtollig water op. Kortom, een win-win situatie.

Eveneens heeft groen ook veel voordelen voor werknemers, leerlingen en omwonenden. Bent u er ook aan toe om een deskundige en bloeiende buitenruimte te creëren? Dan bent u met ‘groenvoorziening’ van Allgroen bv aan het juiste adres.

Buitenruimte aanleg & ontwerp: prijs opvragen

Ontdek via onze website snel de mogelijkheden voor uw ideale type buitenruimte. En laat ons u verder helpen met een professioneel ontwerp op maat. Uiteraard ontvangt u na een akkoord op de offerte ook een uitgewerkt plan van aanpak waarin alle beoogde werkzaamheden worden toegelicht. Voor eventuele vragen omtrent de werkwijze van Allgroen bv, verwijzen wij u graag naar ons algemene e-mailadres: info@allgroenbv.nl.

Vraag vandaag nog een offerte op voor het inrichten van uw buitenruimte in de gemeente Rotterdam. En vul dit formulier in op onze website.

Neem contact op met ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.