Winterharde struiken

Bent u op zoek naar winterharde struiken? Dan bent u bij Allgroen B.V. uit Dordrecht aan het juiste adres! Al jaren voorzien we bedrijven en particulieren van de mooiste groen omgeving. Bijvoorbeeld  het aanleggen van tuinen maakt hier deel van uit. Maar ook infra, grond en machineverhuur valt binnen onze dienstverlening. We denken met u mee en zorgen dat u nog jaren plezier heeft van uw nieuwe tuin!

De kosten van winterharde struiken? Vul dit formulier in op onze website. U ontvangt dan binnen 7 werkdagen een vrijblijvende offerte op maat. Wij zenden de offerte naar het opgegeven e-mailadres of indien gewenst per post.

Over ons

Allgroen B.V. is een hard groeiend bedrijf en een professionele speler op het gebied van groen, grond een infrastructurele werken. Dagelijks zijn onze medewerkers aan het werk voor een tal van opdrachtgevers. Zo zijn we al 39+ jaar actief en voeren we jaarlijks zo’n 500 projecten uit. Hier zijn we uiteraard enorm trots op! Al 5200 klanten gingen u voor! Meer te weten komen over Allgroen B.V.? Lees alles over ons!

Winterharde struiken

Ook in de winter wilt u kunnen genieten van u tuin. Of u nu bij een vuurtje in de tuin zit of vanuit binnen naar buiten kijkt, we begrijpen dat u wilt dat uw tuin er ieder seizoen prachtig bij ligt. Bij Allgroen B.V. hebben we genoeg kennis en ervaring om hierin te voorzien. Er zijn veel struiken die de Nederlandse winters kunnen doorstaan. Wilt u het gehele jaar kleur in de tuin? Dan raden we de volgende winterharde struiken aan:

  • Hulst Alaska
  • Schijnhulst
  • Sneeuwbal
  • Vuurdoorn Red Column
  • Olijfwilg

Deze struiken geven uw tuin ook in de winter een prachtige kleur. Meer weten over deze kleurrijke struiken? Neem gerust contact met ons op! Volgt u ons al op Facebook? U blijft dan op de hoogte van al het laatste nieuws en u krijgt een speciaal kijkje tijdens onze laatste projecten!

Bent u enthousiast geworden over winterharde struiken en wilt u advies over de juiste struiken die passen bij uw wensen. We beantwoorden uw vragen graag en komen eventueel vrijblijvend bij u langs om u passend en persoonlijk advies te geven. Neem gerust contact met ons op!

Winterharde struiken