Onderhoud gazon

Onderhoud gazon uit besteden aan een professionele partij? Allgroen bv helpt u bij het langdurig gezond houden van uw gazon(s). Onze hoveniers nemen namelijk de tijd om uw gazon te maaien, bekalken, bemesten, verticuteren en extra water te geven. Ook voor het aanleggen van een nieuw gazon schakelt u ons in. Wij plaatsen graszoden of zaaien het gras voor u in. Allgroen bv is een specialistisch groenvoorzieningsbedrijf uit Dordrecht.

Al sinds 1982 voeren wij grootschalige projecten uit voor gemeentes, woningbouwcorporaties, aannemers en ingenieursbureaus. We zijn tevens gecertificeerd op de volgende gebieden: ISO-9001, VCA en Niveau 4 van de CO2-Prestatieladder. Vertrouw daarmee op een hoogwaardig resultaat bij het onderhoud van uw gazon(s).

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het inhuren van een competente hovenier? Vraag dan via dit formulier onze tarieven op bij ‘onderhoud gazon’ én wij rekenen precies uit wat u kwijt bent aan arbeidsuren en materiaalkosten.

Onderhoud gazon uitbesteden aan een hovenier

Een grasveld of gazon heeft jaarlijks veel liefde en aandacht nodig. Soms zorgt een dode laag gras en mos voor het ‘dichtslibben’ van uw gazon. Daardoor ontstaan er plassen, gaan er delen van uw gazon dood door gebrek aan zonlicht en ontstaan er kale plekken. Dit wilt u natuurlijk te allen tijde voorkomen.

Een hovenier neemt al het onderhoudswerk van u over. Wij weten namelijk precies wanneer het gazon extra mest nodig heeft, bekalkt moet worden en wanneer we de dode laag grassen en mossen dienen te verwijderen. Ook beschikken wij over specialistische machines waarmee het werk nog sneller kan worden uitgevoerd. U profiteert hier natuurlijk van; niet alleen hoeft u uw handen niet vies te maken, maar u heeft bovendien de garantie dat uw gazon gezond blijft en daarmee langer meegaat!

De hoveniers van Allgroen bv beschikken over jarenlange ervaring. En daar blijft het niet bij. Wilt u bijvoorbeeld ook andere delen van uw perceel of bestek laten onderhouden en/of aanpakken?  We hebben inmiddels meer dan 45 specialistische medewerkers in dienst, waaronder deskundige stratenmakers, boomverzorgers en European Tree Workers, machinisten, calculatoren, uitvoerders, planners en ontwerpers.

Eigenlijk hebben we alles in huis om uw buitenruimte zo goed én duurzaam mogelijk in te richten.

Nu een prijs opvragen bij Allgroen bv

Onderhoud gazon hoeft niet duur te zijn. Ontdek onze tarieven voor langdurig onderhoud aan uw gazon(s) voor een voordelig tarief! Vul dit formulier in op de website van Allgroen bv om binnen enkele dagen een offerte te ontvangen via uw e-mailadres.