Wintergroene heesters

Graag wintergroene heesters laten plaatsen? Allgroen B.V. laat uw tuin ook in de winter er fantastisch bij zien. Een wintertuin die prachtig is om te zien. Dat wil u toch ook? Onze hoveniers laten u zien welke wintergroene heesters perfect passen bij de huidige stijl van de tuin. Vraag gratis meer informatie aan.

Goed om te benoemen is dat onze hoveniers u van passend advies kunnen voorzien. Dankzij een beplantingsplan hoeft u zelf niet na te denken over bijvoorbeeld de gehele samenhang van alle planten in de tuin. In het plan nemen wij ook het groeigedrag, onderhoud en mate van verzorging mee.

Vorst vaste struiken

Als u geen goed beschutte voor- of achtertuin heeft, dan kan de vorst zijn gang gaan in de strenge wintermaanden. Om toch een prachtig kleurrijke wintertuin te realiseren, kunt u kiezen voor wintergroene struiken en heesters. Waar andere planten in rust zijn, stelen de winterplanten de show. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor heesters met bijzonder blad, geheel groene struiken of lekker geurende heesters. Hieronder enkele voorbeelden van wintergroene heesters:

Schijnhulst

Wintergroene heesters

Sneeuwbal

Wintergroene heesters

Vuurdoorn

Wintergroene heesters

Skimmia

Wintergroene heesters

Sfeervol in de wintermaanden

Allgroen B.V. zorgt ervoor dat u geen lege en ongezellige tuin heeft in de herfst en wintermaanden. Naast beplanting zijn wij ook uw partner bij uitstek als het gaat om het plaatsen van bijvoorbeeld plantborders, verlichting en meer. Ontdek de mogelijkheden! Al binnen 7 dagen ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgave op maat.

Groenvoorziening door Allgroen B.V.

Niet alleen in de wintermaanden staan wij voor u klaar; het hele jaar helpt Allgroen B.V. u bij het verzorgen van uw groenvoorziening. Denk hierbij aan het aanleggen van voor- en achtertuinen voor particulieren, maar ook bedrijfsplantsoenen voor de zakelijke markt onderhouden wij graag.

Uiteraard gaan wij graag met u in gesprek over uw wensen. Geen idee is te gek! Onze opgeleide hoveniers ontwerpen en realiseren uw droomtuin inclusief beplanting, verlichting, vijvers en nog veel meer. Stel hieronder direct uw vraag! Volg ons ook via Facebook om op de hoogte te blijven van de nieuwste projecten.  

Direct een vraag stellen

Voor verdere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen! De gespecialiseerde hoveniers van Allgroen B.V. zullen zo snel mogelijk uw vragen beantwoorden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.