Schaduwborder beplantingsplan

Een schaduwborder beplantingsplan aanvragen? Het kan gewoon bij groen, grond en infrabedrijf Allgroen bv. Bij het aanleggen van een schaduwborder zijn factoren zoals een goede afwatering, een voedingsrijke bodem en af en toe zonlicht essentieel. Wij adviseren u de juiste combinatie schaduwplanten voor in de border, aan de hand van een op maat gemaakt beplantingsplan.

Een beplantingsplan biedt veel uitkomst, wanneer u een nieuwe plantenborder wilt aanleggen. We onderzoeken niet alleen de juiste combinatie plantensoorten, maar letten in het bijzonder ook op het groeigedrag, groeiafstanden, mate van onderhoud (weinig of veel), de bladkleuren, de voedingseisen, de ideale standplaats en/of samenhang tussen planten.

Laat daarom het maken van een schaduwborder beplantingsplan over aan een expert van Allgroen bv. Wij helpen u in heel Zuid-Holland aan een prachtig, bloeiende border. Geef uw verzoek voor een schaduwborder beplantingsplan daarom vandaag nog aan ons door om te starten met een groene, plantenborder!

Voor groen, grond en infra werk helpt Allgroen bv u verder!

Niet alleen voor groenaanleg bent u bij ons aan het juiste adres, ook voor grond en infrawerk helpt ons bedrijf u graag verder. Zo zorgen we naast de inrichting van uw plantenborders ook voor aanleg van leidingen, kabels en riolering.  Eveneens zijn we in te schakelen voor het uitgraven en vervoeren van grond, zand of funderingsmateriaal en zijn we de partij om uw buitenruimte ‘bouw klaar’ te maken.

Schaduwborder beplantingsplan: ontdek de mogelijkheden

Snel de mogelijkheden ontdekken van een schaduwborder door een beplantingsplan op te laten stellen? De vakkundige medewerkers van groen, grond en infrabedrijf Allgroen bv staan voor u klaar. Naast het opstellen van een beplantingsplan, zorgen we ook voor de inkoop van de gewenste planten en leggen wij de plantenborder volledig aan. Inclusief watergoten of een drainagesysteem.

Wenst u dtt ook? Vul dan dit formulier in op onze website én ontvang binnen 7 werkdagen een e-mail met een prijsopgave en duidelijke werkomschrijvingen voor uw project.