Publieke ruimte

Zoekt u een uitvoerder voor groen in de publieke ruimte? Dan bent u bij Allgroen bv aan het goede adres. Er is de laatste tijd veel aan het veranderen in de publieke of openbare ruimte. Niet alleen op het gebied van ontwerp en inrichting, maar ook door klimaatverandering. De publieke ruimte is eigenlijk van iedereen. Er is van alles te zien, te doen en te ondernemen. Toch gebruikt niet iedereen zo’n ruimte hetzelfde. Sommige mensen gaan naar een park toe om te sporten, terwijl anderen juist even willen bijkomen en de rust opzoeken. Daarom moet u voor ontwerp goed nadenken aan welke behoeftes de buitenruimte moet voldoen.

Allgroen bv helpt u hierbij. Onze ontwerpers, calculators en projectbegeleiders denken uitvoerig met u mee. Bovendien denken we na over dingen waar u misschien niet eens bij stilstaat. Zoals het integreren van een goed werkend drainagesysteem voor de afvoer van overtollig water. Laat u vandaag nog persoonlijk adviseren door een medewerker over uw ideale publieke ruimte.

De publieke ruimte inrichten stap voor stap

Er komt veel kijken bij een groot project zoals bij de inrichting van een openbaar gebied. Allereerst kijken we naar de ligging van het gebied. Is het in een druk centrum of nabij een natuurgebied? Vervolgens denken we na over de behoefte van omwonenden en belanghebbenden. Een inspectie van de ruimte is soms gewenst. Dan letten wij bijvoorbeeld op overwoekerende planten, verbeterpunten, herstelwerkzaamheden, bodemkwaliteit. Vervolgens brengen we precies in kaart welke werkzaamheden, materialen en expertises nodig zijn om de ruimte te renoveren. Natuurlijk rekenen we ook direct uit wat dat voor u gaat kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Allgroen bv werkt geheel met eigen machines. Van kleine handgereedschappen tot grote graafmachines en vrachtwagens met dubbele laadbak. Dat maakt het voor ons zeer snel schakelen. U zult ook merken dat wij zeer flexibel te werk gaan en dat er altijd nog iets tussendoor geregeld kan worden.

Publieke ruimte: offerte binnen 1 week mogelijk

Allgroen bv is veel meer dan een groenbedrijf. Naast het opstellen van een beplantingsplan, ruimtelijk ontwerp, groot groenvoorziening en straatwerk, focussen we ons ook op infra- en grondwerk. Bodemkwaliteit, transport van grond, aanleveren van bouwgrond en het bouwklaar maken van een perceel behoort o.a. tot de mogelijkheden. Tevens helpen wij u bij de realisatie van een goed kabelnetwerk of rioleringsnetwerk onder de grond. Zo bent u van A tot Z ontzorgt bij het inrichten en renoveren van de publieke ruimte.

Ontdek meer over onze organisatie en vraag eens een vrijblijvende offerte aan voor uw ruimtelijke project.