Vergroeningsproject Dordrecht (Deel 1)

Allgroen B.V. is onlangs gestart met een groot vergroeningsproject op het industriegebied aan de Kil III. De opdrachtgever in kwestie vindt een groene omgeving erg belangrijk. Allgroen B.V. helpt uiteraard graag bij het verwezenlijken van de prachtig groene omgeving. In deel 1 van dit project laten we graag de werktekeningen zien en geven we alvast een voorproefje van de start.

Allgroen B.V. is een professionele speler op het gebied van groen, grond en infrastructurele werken. Vanuit Dordrecht zijn er dagelijks zo’n 45 medewerkers actief voor tal van opdrachtgevers. Bij ons geniet u van een effectieve projectbegeleiding, duidelijke werkomschrijvingen, heldere communicatie en korte communicatie lijnen.

De werktekeningen

De beplanting

Op de werktekeningen is goed te zien dat we verschillende beplanting gaan aanbrengen rondom het bedrijf. Denk hierbij aan nieuwe bomen, heesters, leibomen, klimplanten, vaste planten en bloemrijk gras. Daarnaast worden op bepaalde plekken ook insectenhotels geplaatst. Insectenhotels zijn speciaal ingericht om insecten een overwinterplek aan te bieden! Deze worden bijvoorbeeld gebruikt door bijen en vlinders.

Allgroen B.V. is al begonnen met de eerste werkzaamheden! Zie de foto’s hieronder. In deel 2 laten we u graag meer zien van de beplantingswerkzaamheden.

Wilt u een opdracht aan ons doorgeven? Allgroen B.V. helpt u met veel vakmanschap verder. Kijk eens bij diensten of mail uw vraag of verzoek naar info@allgroenbv.nl. Ook kunt u meer lezen over onze andere projecten op onze website! Klik hier om onze recente projecten te bekijken.