Groenprojecten

Wilt u een deskundige partij voor de uitvoering van uw groenprojecten? Allgroen bv is de juiste speler op het gebied van groen, grond en infra. Wij voeren al sinds 1982 veelzijdige groenprojecten uit. Voor bedrijven, instellingen, gemeentes, woningcorporaties, waterschappen, aannemers en scholen. Ook voor particulieren gaan we graag aan de slag. Heeft u beplanting in beheer die nodig toe zijn aan vakkundig onderhoud? Of wilt u een groenstrook renoveren of opknappen? Allgroen bv helpt u verder.

Profiteer van ons scherp geprijsde materiaal, onze flexibele inzet en vriendelijke personeel. Schakel ons in voor uw groenprojecten. Neem daarvoor vandaag nog contact met ons op. Dat kan door ons online informatie formulier in te vullen. U ontvangt dan direct een prijs op maat.

Boomverzorging door ETW’ers

Boomverzorging bij Allgroen bv is een specialistisch onderdeel. We hebben vakbekwame boomverzorgers, ook European Tree Workers genoemd, in dienst. De ETW’ers verzorgen of herstellen uw bomen. Daarbij voeren wij soms een speciaal VTA-onderzoek uit. Er wordt dan gekeken naar de vitale gezondheid van de boom. Zijn er barsten, wondjes, plagen of abnormaliteiten te zien? En vormt uw boom een acuut gevaar voor verkeer of omwonenden? U ontvangt een deskundig rapport met aanbevolen acties en eventuele werkzaamheden. Vervolgens onderhouden wij uw boom door deze te verzorgen, snoeien, frezen, rooien, verplanten of te verwijderen.

Kortom: uw bomen zijn in de beste handen bij Allgroen bv.

Groenprojecten: offerte

Uw groenprojecten uit laten voeren door een professionele organisatie? Allgroen bv ontzorgt u van A tot Z. Wij renoveren en leggen nieuwe groenstroken, wegbermen, laanbeplanting en hele plantsoenen aan. Inclusief beplanting, straatwerk, bomen, verlichting, hekwerk, vijvers en eventueel meubilair. En weten als geen ander wat er komt kijken bij de realisatie van uw project. Met ons vakbekwame personeel en moderne machines hebben wij uw klus binnen aanzienlijke tijd uitgevoerd.

Schakel ons in voor uw groenproject. En vraag ons naar de mogelijkheden. Dat kunt u doen door ons formulier in te vullen. De medewerkers van Allgroen bv doen u dan zo spoedig mogelijk een passend voorstel op maat.