Groenvoorziening gemeente Rotterdam

Bent u als gemeente op zoek naar groenvoorziening gemeente Rotterdam? Allgroen bv ontzorgt u op de gebieden: aanleg, renovatie en onderhoud van groenwerk. Niet alleen in Rotterdam, maar in heel Zuid-Holland. Wij hebben 35 jaar ervaring in de groensector en weten als geen ander wat er allemaal komt kijken bij uw groenproject. Wij kunnen u veel werk besparen.

Geniet van duidelijke werkomschrijvingen, efficiënte timemanagement, heldere afspraken en een professioneel resultaat. Altijd door gediplomeerde en getrainde hoveniers, boomverzorgers en stratenmakers! Neem voor een prijs op maat contact op via onze website. Daarbij kunt u ons online formulier invullen. Wij doen u dan een passend voorstel.

Groenwerk in Rotterdam en omstreken

Voor alle typen buitenruimte is Allgroen bv de juiste partij. Wij verzorgen, frezen, rooien, snoeien of verwijderen uw bomen. Ook kunnen wij u ontzorgen met een VTA-onderzoek. Daarbij controleren de gezondheid én veiligheid van uw bomen. En voeren de aanbevolen werkzaamheden uit het onderzoek ook direct voor u uit.

Liever een groenbestek renoveren of (opnieuw) aanleggen? Of het nu gaat om een plantsoen, wegberm, laanbeplanting of stadspark, Allgroen bv heeft de juiste mensen in dienst voor het werk. Wij leggen watergangen of sloten aan, verzorgen uw beplanting en controleren uw bomen. En kunnen indien gewenst straatwerk herstellen, kabels en leidingen aanleggen en verlichting en diverse buitenelementen plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan bushokjes, fietspaden, trottoirs, verlichting, bankjes, picknick tafels en speelelementen.

Veiligheid voorop

Ons personeel is in het bezit van een geldig diploma, VCA-certificaat en/ of BHV-certificaat. En kunnen het werk op een veilige en verantwoorde wijze uitvoeren. Ook in het geval van een calamiteit, kunnen wij snel ingrijpen.

Groenvoorziening gemeente Rotterdam

Allgroen bv is graag uw partner als het aankomt op de groene buitenruimte. Al jaren specialiseren wij ons in groenwerk, infrawerk en grondwerk. Vanuit ons kantoor in Dordrecht kunnen we snel bij u op locatie zijn. Daarbij profiteert u van ons moderne machinepark: wij beschikken namelijk over geavanceerd materieel, geheel in eigen beheer. Ook een groenproject door Allgroen bv uit laten voeren? Wij komen graag met u in contact. Vul ons online informatieformulier in of bel voor vrijblijvend advies.

Neem contact op met ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.