Vergroeningsproject Dordrecht (Deel 2)

In deel 1 van het project (Klik hier voor meer informatie) heeft u gelezen over de beginwerkzaamheden. Ook hebben we hier de werktekeningen met u gedeeld. In december zijn alle grondwerkzaamheden afgerond! Daarnaast heeft Allgroen B.V. de leibomen voor het gebouw geplaatst. Aankomende weken worden de beplantingswerkzaamheden afgerond. In het voorjaar zullen onze hoveniers terugkomen om de grond in te zaaien met een speciaal bloemmengsel.

Allgroen B.V. is een professionele speler op het gebied van groen, grond en infrastructurele werken. Vanuit Dordrecht zijn er dagelijks zo’n 45 medewerkers actief voor tal van opdrachtgevers. Bij ons geniet u van een effectieve projectbegeleiding, duidelijke werkomschrijvingen, heldere communicatie en korte communicatie lijnen.

Huidige situatie

Verschralen grond

In de (nu nog) lege gebieden op de foto’s is de grond verschraald met zand. Het verschralen van grond doen wij in verband met het inzaaien van het bloemenmengsel; dit geeft namelijk een goede basis. Daarnaast vermindert het de groei van natuurlijke begroeiing zoals onkruiden! In de loop van het jaar zullen hier prachtige bloemen gaan bloeien.

Wilt u een opdracht aan ons doorgeven? Allgroen B.V. helpt u met veel vakmanschap verder. Kijk eens bij diensten of mail uw vraag of verzoek naar info@allgroenbv.nl. Ook kunt u meer lezen over onze andere projecten op onze website! Klik hier om onze recente projecten te bekijken.