Bestrating aanleggen

Wilt u graag nieuwe bestrating aanleggen? Bijvoorbeeld in de tuin, de oprit, op uw bedrijventerrein, schoolplein of in een andere openbare ruimte?

Allgroen bv heeft specialistische stratenmakers in dienst die alle vormen van bestrating nieuw aanleggen en/of herstellen. Kies bijvoorbeeld voor gras-beton tegels, halverharding (split, dolomiet, grind, boomschors), keramische tegels, terrastegels, klinkers of houten vlonderplanken.

Ook de kopstukken, keerwanden en andere constructies zijn mogelijk.

Met een goede bestrating maakt u de buitenruimte compleet. Om aanlegfouten zoals verzakking, waterproblemen en/of veel onkruidgroei te voorkomen, rekent u op de specialistische kennis van Allgroen bv.

Wilt u weten wat het nu precies kost om bestrating aan te leggen? Vraag dan hier uw prijs op.

Info & Prijzen

Bestrating aanleggen met de hulp van Allgroen bv

Allgroen bv is een gecertificeerd groen, grond en infrabedrijf. We zijn onder andere in het bezit van een ISO-9001 en een VCA-certificering. Daarmee tonen wij aan dat we een uitstekende kwaliteit aanbieden. Ook bij het aanleggen van nieuwe bestrating.

Na uw aanvraag, die u via de website aan ons doorgeeft, rekent onze calculatie-afdeling de prijs voor u uit. Deze is namelijk afhankelijk van uw wensen. Kiest u voor duurdere materialen zoals keramische tegels of moet er ook een deel worden opgehoogd? Dan wordt dat doorberekend in de prijs.

Daarna komt er een gespecialiseerde stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u langs op de geplande datum om het gewenste straatwerk aan te leggen. Daarbij ontvangt u natuurlijk een uitstekende dienstverlening.

Wilt u naast een tuinpad, ook nog andere tuin onderdelen realiseren? Bijvoorbeeld een plantenborder, terras, vijver, zitkuil, buitenkeuken, moestuin, overkapping (met groen sedum dak), speelonderdelen of pergola?

Samen met Allgroen bv wordt uw buitenruimte pas echt genieten!

Vrijblijvende prijsindicatie opvragen via de site

Ook geïnteresseerd geraakt in het aanleggen van nieuwe bestrating? Vraag vandaag nog uw prijs op via het online formulier op onze website.

Binnen 7 werkdagen ontvangt u een uitgebreide offerte via de e-mail. U zit nergens meteen aan vast, maar weet wel meteen wat bestrating aanleggen precies kost.

Informatie & Prijzen
Groen
Grond
Infra
Machineverhuur