Gezond schoolplein

Wilt u een gezond schoolplein bewerkstelligen? Allgroen bv komt graag bij u langs om te indexeren wat er allemaal mogelijk is. Daarbij houden we veel rekening met uw behoeften en voorkeuren.

Wilt u bijvoorbeeld een gedeelte van uw schoolplein renoveren? Wij voeren het met veel plezier voor u uit. Onze vakkundige personeelsleden weten als geen ander wat komt kijken bij de realisatie van uw project. Geniet van meer dan 39 jaar ervaring bij ons veelzijdige bedrijf!

Allgroen bv is veel meer dan alleen een hoveniersbedrijf. Wij voeren ieder jaar ook grond- en infraprojecten uit. Daarvoor zijn wij in het bezit van meer dan 50 specialistische machines uit ons eigen machinepark. Wilt weten op wat voor manier we uw schoolplein gezond maken?

Kom eens met ons in contact. We helpen u graag verder.

Samen zorgen voor meer groen

Een groen en gezond schoolplein begint bij een goed ontwerp. Onze hoveniers en ontwerpers ontzorgen u op dit gebied. Wij plaatsen speelbosjes, speeltoestellen, ondergronden, hekjes, gazons, bomen en natuurlijk verschillende soorten groen. Wist u dat groen een positief effect heeft op kinderen en leerlingen? Zo bevordert het de natuurlijke nieuwsgierigheid en het concentratievermogen.

Uit sommige onderzoeken blijkt ook dat het een positief effect op de sociale vaardigheden. Kortom: groen is goed voor iedereen. Jong en oud. Perfect om te integreren op uw schoolplein.

Ontdekken wat de beste toepassingen zijn op uw schoolplein? Vraag vrijblijvend extra informatie op via onze website. U ontvangt dan direct een passende offerte zodat u weet waar u aan toe bent.

Gezond schoolplein: ontdek het nu

Allgroen bv helpt u graag op weg met ontwerp, aanleg én onderhoud van uw schoolplein of schooltuin. Wist u dat wij ook bevoegd zijn om uw speeltoestellen te keuren op veiligheid? Onze medewerker is Spelen-2-Ster gediplomeerd en geeft een adviesrapport af met veiligheidsopties.

Ideaal om uw schoolplein toekomstbestendig te houden. Kom met ons in contact voor de mogelijkheden van groen voor uw schoolplein.

En vraag vrijblijvend een offerte aan voor een gezond schoolplein door Allgroen bv.