Groen schoolplein

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van een groen schoolplein? Allgroen bv helpt u bij de realisatie van een duurzaam plein. Niets is zo belangrijk voor een kind als vrij buiten kunnen spelen. Het stimuleert de ontwikkeling en helpt het concentratievermogen. Er zijn al een aantal wetenschappelijke artikelen verschenen over het effect van groen op mensen. Uit al deze onderzoeken blijkt dat groen een zeer positief effect heeft. Bijvoorbeeld op sociaal gebied, welzijn en ten behoeve van de natuurlijke nieuwsgierigheid.

Een duurzaam plein is dan ook een echte aanwinst voor uw scholengemeenschap. Wanneer u nog niet goed weet waar u moet beginnen met de realisatie, helpt Allgroen bv u graag verder. Wij hebben ontwerpers, planners, uitvoerders, hoveniers, spelen-2 inspecteurs, chauffeurs, stratenmakers, calculators en nog veel meer specialistisch personeel in dienst. Benieuwd naar onze opties voor uw schoolplein?

Kom met ons in contact en vraag vrijblijvend een offerte op.

Alles in en rondom uw schoolplein

Allgroen bv specialiseert zich al tientallen jaren op groen, grond en infrastructureel gebied. Wij werken vaak voor gemeentes, utiliteit, aannemers, woningbouwverenigingen en natuurlijk ook voor scholen. Voor het plaatsen van speeltoestellen, een schoolplein, straatmeubilair, verlichting. Maar ook voor leidingwerk en de riolering kunt u ons inschakelen.

Steeds meer scholen zien noodzaak om hun omgeving te vergroenen. Hier helpt Allgroen bv u graag een handje mee. We leggen speelbosjes, parkjes, omheinde vijvers, beekjes, boomstammen (om op te klauteren), heuvels en moestuinen aan. Met Allgroen bv heeft u samengevat alles binnen handbereik om uw schoolplein om te toveren tot groene oase.

Groen schoolplein

Met een eigen machinepark met meer dan 50 specialistische machines, zijn wij u dagelijks tot dienst. Dit zorgt er onder andere voor dat wij de kosten laag kunnen houden. En dat voelt u in uw portemonnee. Geniet daarom van een aantrekkelijk tarief, onze goede communicatielijnen en een uitmuntende projectbegeleiding.

Kortom: uw project wordt volledig uit handen genomen waardoor er een prachtig resultaat ontstaat.

Wilt u toch liever eerst meer inzicht in onze prijsvoering? Dat kan. Door ons online formulier in te vullen. U ontvangt dan een vrijblijvende offerte op maat. Waar wacht u nog op? Begin vandaag met de eerste stappen naar een groen schoolplein.