Stappenplan groen schoolplein

Zoekt u een eenvoudig stappenplan groen schoolplein? Allgroen bv zet de stappen die u kunt nemen om uw schoolplein te vergroenen voor u op een rij. Uiteraard is het voor implementatie wenselijk om rekening te houden met een goed afgebakend plan om uw schoolplein te vergroenen, zodat u snel weet waar u aan toe bent. Allgroen bv draagt jaarlijks zorg voor onderhoud en realisatie van groene schoolpleinen voor tientallen scholengemeenschappen in de regio. Wij helpen u met projectmanagement, calculatie, begeleiding, uitvoering en een uitstekende nazorg. Zo onderhouden onze medewerkers uw aangelegde groen periodiek.

Wist u dat wij ook vakbekwaam zijn om uw speeltoestellen én ondergronden te controleren? Wij hebben een aantal medewerkers hier speciaal voor opgeleid. Vraag vandaag nog meer informatie bij ons aan omtrent de veiligheid van uw schoolplein. Zo voldoet u aanzienlijk snel aan de wettelijke norm.

Voor een beter humeur

Wist u dat een groen schoolplein goed is voor ieder mens? Zowel voor kinderen als volwassenen? Uitkijk op groenvoorziening stimuleert het concentratievermogen en verhoogt de stemming. Daarnaast tonen diverse onderzoeken aan dat een groen speelplein ook de sociale vaardigheden van kinderen bevordert. Heerlijk buitenspelen en tegelijkertijd toch ontwikkelen. Start vandaag nog met de implementatie van een groen(er) schoolplein!

Wat kunt u toevoegen?

Om de beweegruimte van kinderen te bevorderen kunt u beginnen met een grasveld of speelveld. Hier kunnen de kinderen vrij rondrennen en spelen. Liever iets interactiefs? Kies voor elementen zoals een moestuin, bostuin, speelbosjes of boomstammen. Deze voeden de natuurlijke nieuwsgierigheid. Bovendien kunnen er ook lessen aan gewijd worden.

Van ontwerp tot realisatie: Stappenplan groen schoolplein

Allgroen bv neemt alle disciplines die bij uw project komt kijken uit handen. Wij ontwerpen een nieuw schoolplein die voldoet aan uw wensen, verzamelen de gewenste materialen en elementen. En onze vakmensen maken van plannen werkelijkheid. Uiteraard stopt onze expertise hier niet. Zo komen we graag periodiek langs om het groen te onderhouden. Ook voor een jaarlijkse controle van uw speeltoestellen. Zo heeft u nergens meer omkijken naar! Meer weten over het realiseren van een schoolplein? Kom met ons in contact en vraag naar de mogelijkheden.