Groene speelplaats

De mogelijkheden om uw speelplaats om te toveren tot groene oase zijn eindeloos. U kunt bij de realisatie van een groene speelplaats al klein beginnen. Door bijvoorbeeld een vrolijke moestuin toe te voegen. Kiest u liever voor iets met meer impact? Maak dan kennis met interactief groen. Groene speelbosjes, grasvelden, boomstammen om op te klauteren, bostuinen of groene speeltoestellen.

Allgroen bv is al jaren uitvoerder van groen in de publieke buitenruimtes. Voor gemeentes, scholen, zorginstellingen, woningbouwvereniging en meer. Wij weten als geen ander wat er komt kijken bij de planning en uitvoering van uw project.

Kom vrijblijvend met ons in contact wanneer u erover nadenkt om uw speelplaats te renoveren.

Wij voorzien u van deskundig advies op basis van uw behoeften.

Het belang van buitenspelen

Buiten spelen wakkert de fantasie aan, stimuleert de creativiteit en bevordert het inlevingsvermogen. Ook bevordert het de sociale vaardigheden van uw leerlingen. Bij Allgroen bv weten we dat dat cruciaal is voor de ontwikkeling van het kind.

Daarom helpen we u graag met aanleg, renovatie en onderhoud van uw schoolplein of schooltuin. Wij hebben de juiste vakmensen in huis voor uw project. Stratenmakers, hoveniers, European Tree Workers en speelplaats inspecteurs.

Wij houden uw speeltoestellen namelijk ook nog eens veilig. Onze spelen 2-ster inspecteur kan uw speeltoestellen keuren op veiligheid. Eventuele reparaties die voortvloeien uit het adviesrapport voeren wij dan direct voor u uit.

Allgroen bv heeft al meer dan 39 jaar ervaring met openbaar groen. Onze tuinontwerpers denken met u mee en adviseren u over materiaalgebruik, de juiste boom- en plantsoorten in uw situatie, indeling, speelelementen, verlichting, waterpartijen en meer.

Ook adviseren wij u over periodiek onderhoud van uw nieuwe tuin of schoolplein.

Groene speelplaats door Allgroen bv

Wat uw wensen ook zijn omtrent het vergroenen van uw speelplaats, Allgroen bv staat voor u klaar om alle zaken omtrent een groene speelplaats uit handen te nemen.

Vraag vandaag nog naar onze prijzen om direct inzichtelijk te maken wat de budgettaire mogelijkheden zijn.

Gewoon via onze website. We gaan dan direct aan de slag met het opstellen van een offerte.