Groen schoolplein ontwerpen

Zoekt u een groen aanbieder voor groen schoolplein ontwerpen? Dan bent u bij Allgroen bv aan het juiste adres. Wij realiseren en ontwerpen groene schoolpleinen voor diverse scholen uit de regio. We weten allemaal dat een groene omgeving een positief effect heeft op het welzijn van mensen en kinderen. In het kader van verduurzaming, kloppen meer en meer scholen bij ons aan voor de verwezenlijking van een duurzaam schoolplein. Mogen wij u binnenkort ook verwelkomen?

Wilt u de mogelijkheden ontdekken bij Allgroen? Kom dan met ons in contact. Wij doen u graag een voorstel op maat. Vraag direct een offerte op of vul ons contact formulier in.

Dáárom Allgroen bv

Wist u dat wij u een aantrekkelijk tarief bieden, volledig gebruik maken van eigen machines en gereedschappen én uw project zeer snel realiseren? Ons bedrijf is namelijk veel meer dan alleen een hoveniersbedrijf. We specialiseren ons in groen, grond en infra. Dus ook voor de aanleg van bestrating, verlichting, speeltoestellen, meubelen, fietsenstallingen zijn wij uw betrouwbare partner. Met een gunstige ligging in Dordrecht zijn we snel bij u op locatie.

We hebben zeer vakkundig personeel in dienst waaronder ontwerpers, hoveniers, boomverzorgers, stratenmakers, chauffeurs, spelen-2-inspecteurs (voor de keuring van uw speeltoestellen) en nog meer! Kortom: wij zijn in staat om uw project tot een goed einde te brengen. En bieden u altijd een goede projectbegeleiding. Natuurlijk snappen we dat u vooraf eerst inzicht wilt in de totale kosten van het project. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om via de website een offerte op te vragen. Zo heeft u snel inzicht in de mogelijkheden.

Groen schoolplein ontwerpen

Tover uw schoolplein om tot een groene oase, waar medewerkers en leerlingen optimaal van kunnen genieten. Natuurlijk is er altijd een passende oplossing voor uw budget. Kom daarvoor met ons in contact en vul ons online formulier in wanneer u een groen schoolplein wilt ontwerpen.