Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Bestrating Barendrecht

Wilt u als woningcorporatie of gemeente de bestrating in Barendrecht uitbesteden aan een specialist in het vak? Allgroen B.V. is uw partner bij uitstek! Onze specialiste stratenmakers werken snel en zorgvuldig aan uw project. Ook nemen we graag overige diensten voor u uit handen. Denk hierbij aan onderhoud aan groen of het leggen van leidingen en verzorgen van infrastructurele oplossingen.

Allgroen B.V. is al meer dan 30 jaar actief in de regio rondom Dordrecht en Rotterdam. Dus ook in Barendrecht! We staan voor vergroening van de buitenruimte. Samen met u bespreken we het project en geven we u advies over bestrating en beplanting. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan met ons.

Bestrating Zwijndrecht

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Gemeenten, scholen, woningbouwverenigingen.

Al vele klanten gingen u voor. In ons portfolio vindt u bijvoorbeeld verschillende gemeenten, scholengemeenschappen en woningbouwverenigingen in de regio. Van het kleine bestratingsklussen tot het opnieuw aanleggen van een bewonerstuin. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ook voor bedrijven in Barendrecht en omgeving kunnen onze collega’s een bedrijfstuin realiseren die past bij uw organisatie. Uit onderzoek blijkt namelijk dat een bedrijfstuin de concentratie en creativiteit van de medewerkers verbeterd. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! We horen graag van u.

Boomverzorging

De mogelijkheden binnen onze dienstverlening is vrij uitgebreid. Wist u bijvoorbeeld al dat wij een gespecialiseerde European Tree Worker (ETW’er) in dienst hebben? De ETW is specialist in boomverzorging. Hij zal uw boom inspecteren en/of op een veilige manier verwijderen. Op onze website vindt u meer informatie over speciale boomverzorging!

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Prijsopgave bestrating Barendrecht

Een prijsaanvraag doet u direct via het onderstaande formulier. Via ons portfolio kunt u alvast bekijken wie u is voorgegaan! Allgroen B.V. deelt deze projecten ook LinkedIn. Zo blijft u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. We hopen snel met u in contact te komen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.