Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Bestrating Rotterdam

De bestrating in Rotterdam is in goede handen van Allgroen B.V. Bij verzakking, inrichting of verbreding van straten zijn wij uw partner bij uitstek. Voor vele wooncorporaties en gemeenten in de omgeving van Rotterdam is ons team druk aan de slag op het gebied van groen, grond, infra en machineverhuur.

Is het tijd voor een nieuwe sierbestrating bij de woningen die vallen binnen uw coöperatie? Of bent u als gemeente op zoek naar iemand die periodiek straatwerk uit handen kan nemen? Vraag eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Bestrating Rotterdam

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Hoe wij te werk gaan

Ten eerste komen we graag de locatie inspecteren. Dit doen we zodat we een goede inschatting kunnen maken van het werk. Onze collega’s zullen vervolgens een offerte op maat maken zodat u precies weet waar u aan toe bent! Dat is wel zo fijn. Naast bestrating kunnen wij ook het omliggende groen voor u aanpakken. Zo maken wij er weer een levendige omgeving van!

In ons portfolio kunt u al verschillende projecten van ons vinden in de regio Rotterdam. Denk aan de Arrheniustoren of renovatie aan de Leeuwenbekstraat. Wilt u meer weten over onze projecten of dienstverlening bestrating? Stel uw vraag via het formulier onderaan de pagina.

Over Allgroen B.V.

Al meer dan 30 jaar zijn wij actief op het gebied van infrastructurele werkzaamheden. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in onderhoud van groene buitenruimte, het uitvoeren van grondwerkzaamheden en verhuren wij ons machinepark. Goed om te benoemen is dat wij actief zijn binnen een straal van 50km rondom Dordrecht. Dus ook in regio Rotterdam!

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Offerte bestrating Rotterdam

Wilt u direct meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Stel vrijblijvend uw vraag of neem contact op via het onderstaande formulier. Onze collega’s nemen zo snel mogelijk contact met u op. Volgt u ons al via onze LinkedIn pagina? Blijf op de hoogte van onze projecten en samenwerkingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.