Halfverharding aanleggen

Halfverharding aanleggen in of rondom uw tuin of terrein? Allgroen bv is specialist in het plaatsen en verwijderen van halfverharding. Dat doen wij voor gemeentes, woningbouwverenigingen, bedrijven, zorginstellingen, aannemers, ingenieursbureaus. Maar ook nog altijd voor particulieren.

Bij het aanleggen van halfverharding moet u op een aantal aspecten letten. Zo zijn afwatering en onkruidbeheersing belangrijke elementen waar u vooraf rekening mee moet houden. Natuurlijk bieden wij bij iedere gewenste soort halfverharding drainageoplossingen en onkruidoplossingen aan.

Gaat u voor dolomiet, granulaat, gras/beton, grind, boomschors of cacaodoppen? Wij helpen u met een advies op maar voor uw situatie. Kom ook voor de kosten met ons in contact. We rekenen de prijs graag voor u uit. Vul in beide gevallen dit formulier in op onze website.

Halfverharding is ideaal te combineren!

Halfverharding wordt in tuinen steeds vaker gecombineerd met keramische tegels, betonnen klinkers, vlonderplanken, gras of betontegels. Dat geeft een mooi contrast en meer inhoud aan uw tuin of buitenruimte.

Allgroen bv helpt u bovendien verder bij het plaatsen van groen- of plantvakken, waterpartijen, verlichting, hekwerk en schuttingen, het creëren van knusse zithoeken en speciale tuinonderdelen. Denk bijvoorbeeld aan een buitenkeuken, zitkuil, vlonder, damwanden, toegangsbruggen, parkeervakken, opritten, overkappingen en nog veel meer.

Voor meer informatie over het laten ontwerpen of renoveren van uw buitenruimte, neemt u contact op met de hoveniers en stratenmakers van Allgroen bv. Gewoon door ons contactformulier op de website in te vullen.

Halfverharding aanleggen

Allgroen bv is een ISO-9001 en VCA-gecertificeerd bedrijf uit Dordrecht. We beschikken over een gedegen machinepark met meer dan 50 specialistische machines. Onze 45 medewerkers zetten zich dagelijks actief in voor diverse groen, grond en infraprojecten in heel Zuid-Holland.

Ook gebruik maken van de mogelijkheid om halfverharding aan te leggen of te laten verwijderen? Kom dan eens in contact met een medewerker van Allgroen bv en vul dit informatieformulier in.