Hardnekkig onkruid verwijderen

Zoekt u oplossingen om hardnekkig onkruid te verwijderen? Wij bij Allgroen bv hebben een zeer geschikte methode gevonden om hardnekkige onkruidsoorten terug te dringen. Wij passen namelijk verschillende methodes toe. Sommige onkruidsoorten zijn te bestrijden met een hete lucht onkruidbrander, anderen zijn gebaat bij het chemisch behandelen of het volledig uitgraven. Tegen invasieve onkruidsoorten zoals De Japanse Duizendknoop, de Reuzenberenklauw, Springbalsemien en Waternavel hebben wij zelfs een hele nieuwe methode in beheer genomen: onze heet water machine in combinatie met speciaal softwareprogramma.

Daarmee zijn bepaalde onkruidsoorten nu te beheersen en terug te dringen. Speciaal bedoeld voor grondeigenaren zoals gemeentes, bedrijven en instellingen, zodat zij direct aan de wet voldoen. De opdrachtgever ontvangt een duidelijke rapportages, waarbij hij kan aantonen dat hij zich actief inzet voor de bestrijding van invasieve onkruidsoorten. Maar ook particuliere opdrachtgevers helpen wij snel op weg naar een onkruidvrije tuin!

Info & prijzen

Hier zijn we goed in!

Wij komen al tientallen jaren in particulieren tuinen, in woonwijken, bouwgrond en op bedrijventerreinen. En zoeken altijd innovatieve oplossingen voor de ergernissen van onze klanten. Na onze laatste publicatie op onze website over de bestrijding van De Japanse Duizendknoop, werden we non-stop gebeld voor een goede oplossing. Daarom hebben we geïnvesteerd in een nieuwe beheersmethode inclusief nieuwe machine! Met de komst van het ISRP-softwareprogramma (Invasieve Soorten Reductie Programma), kunnen we aanzienlijk snel invasieve onkruidsoorten beheersen en terugdringen.

Geniet van onze machine die tevens ingezet kan worden als hogedrukreiniger. Ideaal om ook hardnekkig vuil te verwijderen zonder het gebruik van chemicaliën.

Hardnekkig onkruid verwijderen: in contact komen

Bent u benieuwd naar welke methode het meest geschikt is in uw situatie? Of weet u nog niet helemaal zeker of u daadwerkelijk te maken heeft met een invasieve onkruidsoort? Kom in contact met Allgroen bv. Wij komen ook naar u toe als u zich buiten ons werkgebied bevindt. Geef uw opdracht vandaag nog aan ons door. Indien gewenst sturen wij u dan direct meer informatie en/ of informatie over onze prijsvoering.

Informatie & prijzen
Groen
Grond
Infra
Machineverhuur