Japanse duizendknoop uitroeien

Gaat u de Japanse Duizendknoop uitroeien? Met de hulp van Allgroen bv komt u een heel eind. Wij hebben een speciale onkruidmachine in beheer genomen om invasieve onkruidsoorten te beheersen. Hiernaast beschikken we ook over twee hete lucht machines om hardnekkig onkruid te verwijderen in de publieke ruimte en op privé terreinen.

Wij kijken graag naar de juiste inzetbare methode voor uw onkruidprobleem. Na de uitvoering van onze werkzaamheden zult u merken dat het probleem te beheersen is en dat u weer grip heeft op de situatie. Meer weten? Vul ons online formulier in. Onze planner komt graag met u in gesprek.

Info & Prijzen

Japanse duizendknoop uitroeien. Kan dat?

Het is helaas nog niet mogelijk om de Japanse Duizendknoop volledig uit te roeien. Dit komt omdat de plant geen natuurlijke vijanden heeft, zichzelf razendsnel verspreid en bovendien grotendeels bestand is tegen chemische middelen. Het is echter wel mogelijk om de Japanse Duizendknoop aanzienlijk terug te dringen, zodat u grip houdt op de situatie.

Bestrijd invasieve onkruidsoorten

Wist u dat u als grondeigenaar zich in moet zetten voor de bestrijding van invasieve soorten zoals De Japanse Duizendknoop? En dat dit zelfs voor de wet verplicht is? Voor grondeigenaren zoals gemeentes, bedrijven, woningbouwverenigingen en aannemers is dit dus een gegeven. Maar ook als particuliere grondeigenaar, moet u zich inzetten om de invasieve soort onder controle te houden. Allgroen bv is een veelzijdig bedrijf in groen, grond en infra en neemt veel werk uit handen.

Onze onkruidbestrijdingsmethoden geven u weer grip op het onkruidprobleem. Wij dringen de plant zodanig terug dat u de plant als het ware weer kan beheersen. Wij bieden onze klanten 4 methodes aan die wij kunnen toepassen. Indien noodzakelijk zullen wij ook een combinatie van meerdere methodes toepassen om u van het probleem af te helpen.

Japanse duizendknoop uitroeien

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Allgroen bv omtrent onkruidbestrijding? Wij komen graag met u in contact. Geef uw opdracht of probleem nu vrijblijvend aan ons door. Dan sturen wij een medewerker bij u langs die u een indicatie kan geven van een bestrijdingsmethode. En natuurlijk een prijs op maat zodat u al snel weet waar u aan toe bent. Neem vandaag contact op wanneer u op zoek bent naar mogelijkheden om de Japanse Duizendknoop uit te roeien.

Informatie & Prijzen
Groen
Grond
Infra
Machineverhuur