Onkruid verwijderen zonder gif

Gaat u onkruid verwijderen zonder gif? Allgroen bv heeft speciale onkruidmachines in beheer die veel werk besparen. Daarbij nemen we de werkzaamheden volledig uit handen. Ideaal voor grondeigenaren van openbare ruimtes of voor privéterreinen.

Onkruid is vaak een terugkerend probleem en sommige soorten zijn ontzettend lastig om te bestrijden. Allgroen bv investeert daarom jaarlijks in betere machines die het werk uit handen nemen. Met onze hete lucht machines wordt het onkruid letterlijk weggebrand. De lucht verwarmt tot 300°C, waardoor het direct verschrompeld. Ideaal voor onkruid tussen voegen van tegels bijvoorbeeld.

Heeft u iets krachtiger nodig? Bijvoorbeeld omdat u te maken heeft met een invasieve onkruidsoort? Met onze heet water machine -die gebruik maakt van een wetenschappelijk softwareprogramma- bestrijden we onkruid zoals De Japanse Duizendknoop, de Reuzenberenklauw, Waternavel en Springbalsemien aanzienlijk effectief. Meer weten? Vraag nu naar onze prijsvoering door ons formulier in te vullen.

Info & prijzen

Zeg nee tegen chemisch bestrijden

We weten allemaal dat chemisch bestrijden slecht is voor het milieu. Daarom hebben we verschillende soorten machines aangeschaft die onkruid effectief verwijderen, zonder daarbij het milieu te belasten. Chemische bestrijdingsmiddelen lekt veel vaker dan men denkt in putten, vijvers en sloten. Het water raakt verontreinigd en vormt een gevaar voor het waterleven. Met één van de machines van Allgroen bv is hier dus geen sprake meer van! Wanneer u ons inschakelt voor uw onkruidbestrijding, nemen onze specialistische hoveniers de werkzaamheden volledig uit handen. U heeft nergens omkijken naar.

Ideaal voor grote gebieden in de openbare ruimte zoals parken, plantsoenen, binnenplaatsen, looppaden en meer. Ook bij particulieren komen we gewoon langs. Aarzel daarom niet en geef uw opdracht vandaag nog aan ons door.

Onkruid verwijderen zonder gif: het kan!

Ook bij invasieve onkruidsoorten maken wij liever geen gebruik van gif. Tenzij u hier specifiek om vraagt. Het kan namelijk voorkomen dat alleen de stengels van een invasieve onkruidsoorten worden ingespoten. Vaak wordt dit in combinatie gedaan met andere methodes. Maar dit is echt een laatste remedie. Liever geen gif gebruiken? Vraag om onze hete lucht machines of om onze heet water machine. Deze wordt ook ingezet als hoge druk spuit, om resterend vuil tussen uw voegen te verwijderen.

Kom direct met het deskundige team van Allgroen bv in contact om alle opties voor ‘onkruid verwijderen zonder gif’ te ontdekken.

Informatie & prijzen
Groen
Grond
Infra
Machineverhuur