Parkeervakken maken

Parkeervakken maken in een openbaar gebied? Allgroen bv is een deskundig groen, grond en infrabedrijf dat het werk voor u uit handen neemt. Bij het inrichten van uw perceel, houden we rekening met de volgende elementen: tegels met een lange levensduur, afwatering (zoals putten, watergoten en/of een compleet drainagesysteem), het (bestaande of nieuw aan te leggen) kabel- en leidingnetwerk onder de grond en de groeninrichting. Uw parkeerplaats moet natuurlijk uitnodigend zijn voor bezoekers.

Ook hulp nodig bij het inrichten van uw perceel? En hier parkeervakken maken? Allgroen bv helpt u bij het uitdenken van de juiste inrichting. Kom voor meer informatie over bestrating met ons in contact via de website door dit formulier in te vullen. Een deskundig team van maar liefst 45 medewerkers staat voor u klaar om een professionele parkeerplaats te realiseren.

Parkeervakken maken. Kiest u voor half verharding of bestrating?

Parkeervakken maken op uw eigen terrein? Bijvoorbeeld op uw oprit? Allgroen bv helpt u bij het aanleggen van één of meerdere parkeervakken. Inclusief goede afwateringsmogelijkheden, hekwerk, verlichting en bestrating. Of u nu kiest voor een half verharding zoals fijn grind, gewoon grind, dolomiet, schelpen of boomschors. We doen het allemaal.

Kiest u liever voor bestrating? Laat ons grote betontegels plaatsen, ga voor beton-gras tegels of kies voor een mooi legpatroon van gebakken klinkers. Wat uw wensen ook zijn, Allgroen bv helpt u bij het realiseren van uw ideale parkeerplaats. Of dat nu gaat om een openbare parkeerplaats of een privé parkeerplaats.

Grote en kleine projecten worden snel opgepakt door Allgroen bv. Dat doen we aan de hand van een digitaal planningssysteem, zodat we ook bij spoedprojecten snel kunnen schakelen.

Geniet van een duurzame dienstverlening én een hoogwaardig resultaat!

Wenst u een parkeervak aan te laten leggen door ons groen, grond en infrabedrijf? Bij Allgroen bv geniet u altijd van een aantrekkelijk tarief, vriendelijk personeel en een professioneel resultaat. Daarvoor zijn wij immers VCA- en ISO-9001 gecertificeerd. Eveneens tonen wij met ons niveau 4 van de CO2-Prestatieladder aan dat wij het reduceren van de CO2-uitstoot in de openbare ruimte belangrijk vinden en dat wij ons actief inzetten om deze uitstoot te verminderen.

Kortom, wilt u graag kennis maken met een organisatie die niet alleen duurzaam haar werk uitvoert, maar ook betrokken is bij uw project? Kom dan met ons in contact door dit formulier in te vullen op onze website. En ontvang binnen 7 werkdagen een persoonlijke offerte via de e-mail.

Neem contact op met ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.