Stratenmaker Barendrecht

Hoveniersbedrijf Allgroen bv is een goede partij voor wanneer u op zoek bent naar een professionele stratenmaker Barendrecht. Wij hebben deskundige stratenmaker in dienst en kunnen al uw straatwensen realiseren. Wilt u een trottoir of fietspad aanleggen? Gebruik maken van vloerplaten? Of parkeerplaatsen realiseren of ophogen? Allgroen helpt u verder. Ook bij de aanleg en renovatie van tuinen, terrassen, opritten en zelfs toegangsbruggen.

Van begin tot eind dragen wij, als professioneel groen, grond en infrabedrijf, zorg voor uw project. Met meer dan 37 jaar ervaring, is uw project in goede handen. Ook wanneer u gebruik wilt maken van onze infrastructurele mogelijkheden, zoals de aanleg van kabels, leidingen of riolering, helpen wij u verder. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van Allgroen bv? Neem een kijkje op onze website. Of vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Straatwerk in de omgeving

De kwaliteit van straatwerk gaat na verloop van tijd achteruit. Weersomstandigheden zoals hevige regenval, storm of droogte tast de bestrating aan. Bovendien zorgt langdurig gebruik voor slijtage of soms zelf schade. Om uw straatwerk in goede conditie te houden adviseren wij periodiek onderhoud. Renovatiewerkzaamheden worden bij Allgroen bv regelmatig uitgevoerd. Niet alleen voor particulieren, maar ook bij bedrijven, gemeenten, woningbouwverenigingen, (zorg)instellingen. En nog veel meer.

Allgroen bv voorziet u van een goede dienstverlening bij de aanleg- en onderhoud van alle soorten straatwerk. Sierbestrating, tuinbestrating en opritbestrating nemen we graag voor u uit handen. Tevens helpen wij ook scholen bij aanleg of renovatie van school- of speelplaatsen. Alles op het gebied van verhardingen en straatwerk nemen wij graag voor u uit handen.

Stratenmaker Barendrecht – Allgroen bv

Dankzij ons moderne machinepark in Dordrecht kunnen wij de kosten drukken. En dat verschil rekenen wij graag aan u door. Wij bieden u namelijk een aantrekkelijk tarief en een uitstekende service. Ons personeel is bovendien gediplomeerd en tevens in het bezit van de benodigde veiligheidsdiploma’s. In het geval van een calamiteit kunnen wij dus altijd op tijd ingrijpen.

Allgroen bv is daarnaast een gerenommeerd en veelzijdig bedrijf uit Dordrecht. Razendsnel zijn we bij u op locatie in Barendrecht.

Schakel ons dus in als uw stratenmaker Barendrecht en profiteer van onze goede service. Via de website kunt u heel eenvoudig een offerte op maat aanvragen: