Stratenmaker Papendrecht 

Bent u op zoek naar een ervaren stratenmaker Papendrecht? Allgroen bv beschikt over vakbekwame stratenmakers en aantrekkelijk geprijsd materieel. Onze stratenmakers helpen u graag verder met het aanleggen en onderhouden van vloerplaten, toegangsbruggen, trottoir, opritten, parkeerplaatsen en bedrijventerreinen. Van fietspaden tot bushaltes. Beschikt over een school- of speelplaats dat nodig toe is aan ophoging of renovatiewerkzaamheden? Allgroen bv kan alles op het gebied van verhardingen uit handen nemen.

Wij doen u graag een voorstel op maat. Bij hoveniersbedrijf Allgroen bv uit Dordrecht profiteert u altijd van het beste materiaal tegen een aantrekkelijk tarief! Vul ons informatieformulier in. Onze medewerkers nemen dan contact op om de mogelijkheden te bespreken en een afspraak in te plannen.

Welke werkzaamheden vallen onder straatwerk?

Door weersomstandigheden en langdurig gebruik kan straatwerk verslechteren. Uw straat, oprit of tuin kan te maken krijgen met verzakking of schade. Wanneer u te kampen heeft met schade aan uw straatwerk, bieden onze herstelwerkzaamheden uitkomst. We indexeren de schade en doen u op basis hiervan u een passend voorstel. Zo weet u eveneens direct waar u aan toe bent en welke herstelwerkzaamheden er mogelijk zijn.

Naast herstelwerkzaamheden, voeren wij ook grote aanlegprojecten uit. Denk hierbij aan bestratingsprojecten voor aannemers, woningbouwcorporaties, gemeenten, instellingen en bedrijven. Tevens realiseren wij diverse bestratingsprojecten voor particulieren zoals tuinbestrating, opritbestrating en sierbestrating.

Allgroen bv voert aanleg- en reconstructiewerkzaamheden uit ten behoeve van woonwijken en straten. Ook bij nieuwbouwprojecten, terrassen, bedrijventerrein en schoolpleinen kan Allgroen bv werkzaamheden uitvoeren. Zoals in het bijzonder het vernieuwen, herstellen of ophogen van straatwerk.

Heeft u onverhoopt schade aan dieper gelegen infrastructuur? Zoals netwerken, installaties, kabel- of leidingen? Allgroen bv is breed inzetbaar en neemt de schade aan uw infranetwerk direct mee. Eveneens wanneer u onder het nieuwe straatwerk de nodige nieuwe infrastructuur wilt aanleggen, onderhouden of renoveren zijn wij uw betrouwbare partij.

Stratenmaker Papendrecht inhuren van Allgroen bv

Zoals u merkt reikt de expertise van Allgroen bv verder dan straatwerk alleen. Zo hebben wij specialistische hoveniers, boomverzorgers, spelen inspecteurs en vele andere kundige mensen in dienst. Dankzij deze expertise bieden we eenvoudig een totaalconcept aan op het gebied van groen, grond en infra.

Ons veelzijdige bedrijf is bovendien gevestigd in Dordrecht met meer dan 45 medewerkers. Binnen een half uur zijn wij bij u op locatie in Papendrecht om het  gewenste straatwerk voor u aan te leggen.

Allgroen bv beschikt over eigen machines uit ons moderne machinepark. Daardoor kunnen wij u bij straatwerk veel tijd uit handen nemen. Vul ons formulier in wanneer u op zoek bent naar een uitstekende stratenmaker Papendrecht. U profiteert dan van een zeer voordelig tarief.