Milieuvriendelijk onkruid verdelgen 

Milieuvriendelijk onkruid verdelgen doet u met het materieel van Allgroen bv. Wij beschikken namelijk over zogeheten weedheaters. Deze maken gebruik van hete lucht om hardnekkig onkruid op een duurzame manier te verdelgen.

De weedheaters verhitten zichzelf tot 300° graden Celsius en branden het onkruid weg. Door een hoge mate van bewegelijkheid zijn de machines bovendien eenvoudig te gebruiken. Uiteraard ontvangt u een specialistische medewerker die de machine geheel naar wens kan besturen. Zodoende hoeft u niet eens uw handen vuil te maken.

Allgroen bv garandeert u samengevat een zeer professioneel resultaat. Bent u inmiddels nieuwsgierig geworden één van onze manieren om milieuvriendelijk onkruid te verdelgen? Vraag dan direct extra informatie op via onze site. We zenden u dan binnen 1 week een offerte op maat toe.

Info & prijzen

Milieuvriendelijk onkruid verdelgen. Zo doen we dat

We beschikken over twee soorten milieuvriendelijke onkruidverdelgers. Welke geschikt is voor uw specifieke klus, hangt af van de soort oppervlakte en de omvang van uw klus. We hebben een kleinere variant die met de hand kan worden bediend. Deze driewieler is soepel in gebruik en zeer geschikt voor kleine oppervlakken. De grotere variant kan ingezet worden rondom lantarenpalen, muren, smalle steegjes en langs straatmeubilair. Of bij grootschalige projecten.

Bij Allgroen bv profiteert u van specialistisch personeel die de machine voor u besturen. Zij beschikken immers over de juiste opleiding om de machine te besturen en kunnen u voorzien van deskundig advies. Daarnaast controleren ze de machine vooraf het gebruik. Zo wordt uw project niet alleen deskundig, maar ook veilig uitgevoerd.

Wenst u vooraf de machine te komen bekijken in ons machinepark in Dordrecht? Dat kan. Maak vandaag nog een afspraak voor machineverhuur.

Ook voor grondig onderhoud aan groen in de openbare ruimte(s)

Allgroen bv is een betrouwbare partner voor werkzaamheden in de groene duurzame buitenruimte. Dat doen we nog altijd met veel plezier voor veel klanten. Bent u daarom op zoek naar een deskundig hoveniersbedrijf? Voor grootschalig of kleinschalig onderhoud? Maak gebruik van onze dienstverlening. We hebben specialistische boomverzorgers en ervaren hoveniers in dienst die raad weten met uw project.

Milieuvriendelijk onkruid verdelgen. Samen met Allgroen bv

Kortom, of u een boom wil snoeien, nieuwe beplanting zoekt, onkruid wilt verwijderen of een complete nieuwe tuin wil laten ontwerpen. Allgroen bv helpt u verder.Milieuvriendelijk onkruid verdelgen doet u namelijk samen met Allgroen bv.

Bent u verder benieuwd naar onze prijsvoering? Vraag direct een prijs aan op maat én ontdek snel waar u aan toe bent.

Let op: wij verhuren alleen machines en chauffeurs in een straal van 50 KM om Dordrecht. Woont of werkt u daarbuiten? Dan is het helaas niet mogelijk om materieel bij ons te huren. 

Informatie & prijzen
Groen
Grond
Infra
Machineverhuur