Voor al uw groen, grond en infra werken! 

Milieuvriendelijk onkruid verdelgen 

Milieuvriendelijk onkruid verdelgen doet u met het materieel van Allgroen bv. Wij beschikken over zogeheten weedheaters. Deze maken gebruik van hete lucht om hardnekkig onkruid op een duurzame manier te verdelgen. De weedheaters verhitten zichzelf tot 300° graden Celsius en branden het onkruid weg. Door een hoge mate van bewegelijkheid zijn de machines eenvoudig te gebruiken. Uiteraard ontvangt u een specialistische medewerker die de machine geheel naar wens kan besturen.

Zo hoeft u niet eens uw handen vuil te maken. Allgroen bv garandeert u daarbij een zeer professioneel resultaat. Benieuwd naar manier om milieuvriendelijk onkruid verdelgen? Vraag direct extra informatie op.

Info & prijzen

Milieuvriendelijk onkruid verdelgen

We beschikken over twee soorten milieuvriendelijke onkruidverdelgers. Welke geschikt is voor uw specifieke klus, hangt af van de soort oppervlakte en de omvang van uw klus. We hebben een kleinere variant die met de hand kan worden bediend. Deze driewieler is soepel in gebruik en zeer geschikt voor kleine oppervlakken. De grotere variant kan ingezet worden rondom lantarenpalen, muren, smalle steegjes en langs straatmeubilair. Of bij grootschalige projecten.

Bij Allgroen bv profiteert u van specialistisch personeel die de machine voor u besturen. Zij beschikken over de juiste opleiding om de machine te besturen en kunnen u voorzien van deskundig advies. Daarbij controleren ze de machine vooraf aan gebruik. Zo wordt uw project niet alleen deskundig, maar ook veilig uitgevoerd. Vooraf de machine komen bekijken in ons machinepark in Dordrecht? Dat kan! Maak vandaag nog een afspraak.

Grootschalig onderhoud aan groen

Allgroen bv is een betrouwbare partner voor werkzaamheden in de groene duurzame buitenruimte. Dat doen we met veel plezier voor vele klanten. Al meer dan 35 jaar! Bent u op zoek naar een deskundig hoveniersbedrijf? Voor grootschalig onderhoud? Maak gebruik van onze dienstverlening. We hebben specialistische boomverzorgers en ervaren hoveniers in dienst. Of u een boom wil snoeien, nieuwe beplanting zoekt, onkruid wilt verwijderen of een complete nieuwe tuin wil laten ontwerpen. Allgroen bv helpt u verder.

Milieuvriendelijk onkruid verdelgen doet u samen met Allgroen bv. Benieuwd naar onze prijzen? Vraag direct een prijs aan op maat.

Let op: wij verhuren alleen machines en chauffeurs in een straal van 50 KM om Dordrecht. Woont of werkt u daarbuiten? Dan is het helaas niet mogelijk om materieel bij ons te huren. 

Informatie & prijzen
Groen
Grond
Infra
Machineverhuur