Onkruid blijvend verwijderen

Onkruid is een veelvoorkomend probleem in de publieke ruimte. Veel gemeentes, bedrijven en woningbouwverenigingen hebben moeite met het definitief verwijderen van hardnekkig onkruid. Ook het voorkomen van ongewenst onkruid is een probleem die u graag opgelost ziet. Allgroen bv helpt met de bestrijding en het terugdringen van onkruid in de publieke ruimte. Dat doen wij al tientallen jaren in woonwijken, op bedrijventerreinen, bij zorginstellingen en in parken en plantsoenen.

Wij hanteren nu ook een unieke bestrijdingsmethode, speciaal tegen invasieve onkruidsoorten. Dat zijn onkruidsoorten die zo hardnekkig zijn, dat ze nauwelijks definitief te bestrijden zijn, maar wel goed zijn te beheersen. Met onze heet water machine in combinatie met een speciaal softwaresysteem dringen wij een groot deel van het onkruid terug. Benieuwd naar onze opties? Geef uw opdracht door en wij nemen contact met u op.

Info & Prijzen

Uw onkruidsoort terugdringen

Geen last meer hebben van de Japanse Duizendknoop, Watercrassula, Springbalsemien en Waternevel. Dan biedt onze nieuwe bestrijdingsmethode uitkomst. Dankzij het wetenschappelijke softwareprogramma, dat ons inzicht geeft in een behandelplan per invasieve soort, dringen we de onkruidsoort in uw omgeving aanzienlijk terug. Hiernaast bestrijden we ook andere onkruidsoorten met onze hete lucht machines.

Liever een andere methode toepassen? Uitgraven behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. We hebben zowel grote als kleine graafmachines, kranen, vrachtwagens en shovels in beheer. Hiernaast doen wij ook sommige onkruidsoorten chemisch behandelen, waarbij de stengels van onkruid worden ingespoten. Chemisch behandelen is echter een laatste redmiddel. Allgroen bv focust zich liever in het duurzaam behandelen van onkruid.

Onkruid blijvend verwijderen

Soms kan het nodig zijn om verschillende methodes te combineren om uw onkruidsoort terug te dringen en daarmee onder controle te krijgen. Wilt u een offerte ontvangen voor het effectief terugdringen van uw onkruid? In uw eigen tuin of juist in de openbare ruimte? We komen langs bij u in Zuid-Holland. Allgroen bv helpt u graag met een passende oplossing. Kom met ons in contact voor onkruidbestrijding. Wij doen u graag een voorstel op maat.

Informatie & Prijzen
Groen
Grond
Infra
Machineverhuur