Watercrassula bestrijding

Zoekt u een professionele partij voor watercrassula bestrijding? Allgroen bv is expert in het bestrijden van invasieve onkruidsoorten. Wij doen dit namelijk al meer dan 39 jaar voor bedrijven, ingenieursbureaus, terreineigenaren, gemeentes, woningbouwcorporaties en meer.

We hebben er zelfs een nieuwe methode voor in beheer genomen; onze heet watermachine met wetenschappelijk onderbouwde software. Zo gaan wij effectief het gevecht aan met ongewenst onkruid. Ook de mogelijkheden ontdekken voor uw terrein?

Kom met het Allgroen bv team in contact. We maken graag een kostenindicatie voor u.

Info & Prijzen

Effectieve watercrassula bestrijding

De watercrassula is een plant die, net als de waternavel, gevonden kan worden op oevers en in het water van poelen, vennen en andere wateren. Dit maakt de bestrijding ook moeizaam. Kleine fragmenten kunnen eenvoudig losbreken en zo weer voor besmettingen zorgen. Ook worden stengels via vogels, bezoekers of het water zelf verspreid.

Dankzij ons heet water machine met het ISRP-programma, ontvangen wij als uitvoerder een uniek behandelplan voor uw onkruidplant. Hierbij kunnen wij stap voor stap uw watercrassula plant terugdringen en onder controle houden. U ontvangt als terreineigenaar van ons bewijs, zodat u ook volgens de wet kunt aantonen dat u zich inzet tegen invasieve onkruidsoorten. Dit bent u als grondeigenaar voor de wet namelijk verplicht.

Vakbekwaam aan de slag

Uw watercrassula in de omgeving van Zuid-Holland effectief terugdringen? Kom met het vakkundige team van Allgroen bv in gesprek. Wij kijken naar de opties die het beste passen bij de groeifase van uw plant. We kiezen hierbij uit onze methodes; de inzet van onze heetwater machine of hete lucht machines, volledig uitgraven van de plant (of zelfs het zeven van de grond) en tot slot het plaatselijk behandelen met chemisch behandelen.

Vraag vandaag nog een offerte aan, zodat u inzicht krijgt in de totale kosten van watercrassula bestrijding. We helpen u snel verder.

Informatie & Prijzen
Groen
Grond
Infra
Machineverhuur